Coins/KUN
KUN

KUN

KUN
#2481

News about KUN

KUN
KUNKUN #2481
Telegram
05 Apr 2023, 07:10
В Україні закрили російську фінансову піраміду на майже $40 млн Співробітники СБУ викрили фінансову піраміду Life is good, яка залучала кошти, включно з криптовалютами, нібито для інвестування у великі підприємства по всьому світу. За даними слідства, користувачам обіцяли стабільний заробіток та додаткові бонуси за залучення нових учасників. У реальності всі вкладення надходили на особисті криптогаманці та банківські рахунки організаторів. Таким чином, зловмисники обдурили понад 1000 осіб, отримавши від них загалом близько $40 млн. У СБУ повідомили, що шахрайська схема Life is good спочатку з’явилася у РФ, а з 2017 року відкрила філію в Україні. Щоби приховати свою причетність до піраміди після повномасштабного вторгнення, організатори налагодили механізм залучення криптовалют за допомогою обмінників по всій країні. Скільки ще такого 💩 ховається?
В Україні закрили російську фінансову піраміду на майже $40 млн.
В Україні закрили російську фінансову піраміду на майже $40 млн Співробітники СБУ викрили фінансову піраміду Life is good, яка залучала кошти, включно з криптовалютами, нібито для інвестування у великі підприємства по всьому світу. За даними слідства, користувачам обіцяли стабільний заробіток та додаткові бонуси за залучення нових учасників. У реальності всі вкладення надходили на особисті криптогаманці та банківські рахунки організаторів. Таким чином, зловмисники обдурили понад 1000 осіб, отримавши від них загалом близько $40 млн. У СБУ повідомили, що шахрайська схема Life is good спочатку з’явилася у РФ, а з 2017 року відкрила філію в Україні. Щоби приховати свою причетність до піраміди після повномасштабного вторгнення, організатори налагодили механізм залучення криптовалют за допомогою обмінників по всій країні. Скільки ще такого 💩 ховається?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
04 Apr 2023, 07:20
🐦➡️🐶 Twitter замінив логотип на DOGE, спровокувавши памп на 20% Увечері 3 квітня Twiiter змінив логотип соціальної мережі на зображення собаки з мемкоїна. Чи є ребрендинг офіційною позицією компанії, наразі невідомо. Однак зміни логотипу виявилося достатньо для ралі Dogecoin (DOGE) ціна альткоїна в торговій парі DOGE/USD злетіла на 20% до $0,09673, за даними TradingView. На тлі новин хештег DOGE вибився в лідери чарту в США. На момент написання матеріалу в соціальній мережі зареєстровано майже 434 тисячі твітів. Користувачі вважають, що зміна логотипу це запізнілий першоквітневий жарт. Як гадаєте, це жарт чи серйозний крок?
Twitter замінив логотип на DOGE, спровокувавши памп на 20%.
🐦➡️🐶 Twitter замінив логотип на DOGE, спровокувавши памп на 20% Увечері 3 квітня Twiiter змінив логотип соціальної мережі на зображення собаки з мемкоїна. Чи є ребрендинг офіційною позицією компанії, наразі невідомо. Однак зміни логотипу виявилося достатньо для ралі Dogecoin (DOGE) — ціна альткоїна в торговій парі DOGE/USD злетіла на 20% до $0,09673, за даними TradingView. На тлі новин хештег DOGE вибився в лідери чарту в США. На момент написання матеріалу в соціальній мережі зареєстровано майже 434 тисячі твітів. Користувачі вважають, що зміна логотипу — це запізнілий першоквітневий жарт. Як гадаєте, це жарт чи серйозний крок?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
03 Apr 2023, 14:12
​​Депозит та вивід гривні недоступні у зв‘язку із забороною НБУ Привіт👋 Все більше і більше звернень до нас у підтримку з приводу ситуації за картковою гривнею, тому хочемо пояснити більш детально Тимчасово змушені вимкнути депозит/вивід гривні за допомогою картки у зв’язку із забороною НБУ. Питання депозиту та виводу гривні глобальне та охоплює всі сервіси, що працюють із гривнею, не тільки платформу Kuna. Детально це питання розібрав Михайло Чобанян засновник криптоплатформи Kuna у цій статті Зараз ми в пошуках рішення, що дасть змогу відновити депозит та вивід за допомогою карток у штатному, стабільному режимі. Наразі ми рекомендуємо використовувати сервіс Kuna Code bot. З його допомогою ви зможете як завести так і вивести UAH на вашу карту. Посилання на Kuna Code bot Інструкція по роботі з ботом ВАЖЛИВО: Не передавайте код поки не побачите всю суму на зазначеній картці. Якщо підтримка написала в особисті повідомлення, не відповідайте їм це шахраї. Підтримка НІКОЛИ не пише в особисті повідомлення.
​​Депозит та вивід гривні недоступні у зв'язку із забороною НБУ. Привіт.
​​Депозит та вивід гривні недоступні у зв‘язку із забороною НБУ Привіт👋 Все більше і більше звернень до нас у підтримку з приводу ситуації за картковою гривнею, тому хочемо пояснити більш детально Тимчасово змушені вимкнути депозит/вивід гривні за допомогою картки у зв’язку із забороною НБУ. Питання депозиту та виводу гривні глобальне та охоплює всі сервіси, що працюють із гривнею, не тільки платформу Kuna. Детально це питання розібрав Михайло Чобанян – засновник криптоплатформи Kuna у цій статті Зараз ми в пошуках рішення, що дасть змогу відновити депозит та вивід за допомогою карток у штатному, стабільному режимі. Наразі ми рекомендуємо використовувати сервіс Kuna Code bot. З його допомогою ви зможете як завести так і вивести UAH на вашу карту. Посилання на Kuna Code bot Інструкція по роботі з ботом ВАЖЛИВО: Не передавайте код поки не побачите всю суму на зазначеній картці. Якщо підтримка написала в особисті повідомлення, не відповідайте їм – це шахраї. Підтримка НІКОЛИ не пише в особисті повідомлення.
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
03 Apr 2023, 08:40
​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн протестував рівень $29,000, а екскерівника FTX звинуватили в підкупі китайських чиновників Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті! Біткоїн протестував рівень $29,000 Уранці 30 березня біткоїн протестував позначки вище $29,000. На піку ціна досягла $29,184, що відповідає рівню червня 2022 року. До вихідних котирування скоригувалися. На момент підготовки матеріалу цифрове золото торгується на рівні $28,500. Тим часом Ethereum відновив втрачений бичачий імпульс і навіть випередив BTC за темпами зростання тижневий показник склав +2,5%. Наразі ETH торгується на рівні $1,786. За підсумками тижня більшість цифрових активів із топ-10 за капіталізацією опинилися в "зеленій зоні". Найкращу динаміку показали XRP (+17,2%), Cardano (+7,2%) і Dogecoin (+6,6%). Актуальні котирування станом на ранок 03.04: 📊 BTC/USDT 📊 ETH/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT Екскерівника FTX звинуватили в підкупі китайських чиновників Екскерівника FTX Сема Бенкмана-Фріда звинуватили в підкупі китайського чиновника з метою розморозити рахунки Alameda Research. Із судових документів стає зрозуміло, що сума хабара становила $40 млн. За даними Reuters, Бенкман-Фрід не збирається визнавати себе винним. Він також не планує йти на угоду зі слідством за жодним з інших пунктів обвинувачень, за якими йому загалом загрожує понад сто років ув'язнення. Fragment додав оплату преміум-підписок для Telegram у TON Маркетплейс Fragment від Telegram додав можливість купівлі преміум-підписки для месенджера за токен Toncoin (TON) зі знижкою 20%. Минулого тижня команда стейблкоїна True USD (TUSD) стала партнером The Open Network. Співпраця дасть змогу користувачам швидко і безпечно переводити актив у мережу TON через Orbit Bridge. DEX SafeMoon втратила $9 млн унаслідок злому Невідомий зловмисник скомпрометував пул ліквідності децентралізованої біржі SafeMoon на BNB Chain і вивів активи на суму приблизно $9 млн. Експерти PeckShield припустили, що баг, який використав хакер, з'явився внаслідок попереднього оновлення коду функції спалювання. Через кілька годин після інциденту хакер надіслав на адресу розгортання SafeMoon транзакцію з пропозицією встановлення безпечного каналу зв'язку та подальшого повернення коштів. Уряд США продав 9861 BTC за $215 млн 14 березня влада США продала 9861 BTC на загальну суму близько $215,7 млн. Про це стало відомо з опублікованих судових документів. Реалізовані активи становили лише частину з понад 50,000 BTC, які конфіскували у Джеймса Чжуна в листопаді 2021 року. Він визнав провину в їх незаконному отриманні на даркнет-маркетплейсі Silk Road. Спроба дампу біткоїна?
​​ Підсумки тижня: біткоїн протестував рівень $29,000, а екскерівника FTX звинуватили в підкупі китайських чиновників.
​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн протестував рівень $29,000, а екскерівника FTX звинуватили в підкупі китайських чиновників Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті! ✅ Біткоїн протестував рівень $29,000 Уранці 30 березня біткоїн протестував позначки вище $29,000. На піку ціна досягла $29,184, що відповідає рівню червня 2022 року. До вихідних котирування скоригувалися. На момент підготовки матеріалу цифрове золото торгується на рівні $28,500. Тим часом Ethereum відновив втрачений бичачий імпульс і навіть випередив BTC за темпами зростання — тижневий показник склав +2,5%. Наразі ETH торгується на рівні $1,786. За підсумками тижня більшість цифрових активів із топ-10 за капіталізацією опинилися в "зеленій зоні". Найкращу динаміку показали XRP (+17,2%), Cardano (+7,2%) і Dogecoin (+6,6%). Актуальні котирування станом на ранок 03.04: 📊 BTC/USDT 📊 ETH/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT ✅ Екскерівника FTX звинуватили в підкупі китайських чиновників Екскерівника FTX Сема Бенкмана-Фріда звинуватили в підкупі китайського чиновника з метою розморозити рахунки Alameda Research. Із судових документів стає зрозуміло, що сума хабара становила $40 млн. За даними Reuters, Бенкман-Фрід не збирається визнавати себе винним. Він також не планує йти на угоду зі слідством за жодним з інших пунктів обвинувачень, за якими йому загалом загрожує понад сто років ув'язнення. ✅ Fragment додав оплату преміум-підписок для Telegram у TON Маркетплейс Fragment від Telegram додав можливість купівлі преміум-підписки для месенджера за токен Toncoin (TON) зі знижкою 20%. Минулого тижня команда стейблкоїна True USD (TUSD) стала партнером The Open Network. Співпраця дасть змогу користувачам швидко і безпечно переводити актив у мережу TON через Orbit Bridge. ✅ DEX SafeMoon втратила $9 млн унаслідок злому Невідомий зловмисник скомпрометував пул ліквідності децентралізованої біржі SafeMoon на BNB Chain і вивів активи на суму приблизно $9 млн. Експерти PeckShield припустили, що баг, який використав хакер, з'явився внаслідок попереднього оновлення коду функції спалювання. Через кілька годин після інциденту хакер надіслав на адресу розгортання SafeMoon транзакцію з пропозицією встановлення безпечного каналу зв'язку та подальшого повернення коштів. ✅ Уряд США продав 9861 BTC за $215 млн 14 березня влада США продала 9861 BTC на загальну суму близько $215,7 млн. Про це стало відомо з опублікованих судових документів. Реалізовані активи становили лише частину з понад 50,000 BTC, які конфіскували у Джеймса Чжуна в листопаді 2021 року. Він визнав провину в їх незаконному отриманні на даркнет-маркетплейсі Silk Road. Спроба дампу біткоїна?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
31 Mar 2023, 07:30
👎 Розробника ChatGPT звинуватили в порушенні закону про торгівлю Центр штучного інтелекту та цифрової політики (CAIDP) подав скаргу до Федеральної торгової комісії США (FTC), аби запобігти розробці потужніших систем ШІ. Дослідники вважають, що GPT-4 порушує Розділ 5 Закону про Федеральну торгівлю США, який забороняє "несправедливу конкуренцію чи оманливі дії або практики в торгівлі". На підтвердження своєї позиції вони вказали на вміст системної картки GPT-4, де зазначено: "Ми виявили, що модель має потенціал для посилення та відтворення певних упереджень і світогляду, включаючи шкідливі стереотипні та принизливі асоціації для певних маргіналізованих груп". CAIDP додав, що OpenAI опублікував GPT-4 з повним розумінням цих ризиків і що жодна незалежна оцінка GPT-4 не проводилася до його релізу. Як гадаєте, чи "закрутять гайки" OpenAI?
Розробника ChatGPT звинуватили в порушенні закону про торгівлю.
👎 Розробника ChatGPT звинуватили в порушенні закону про торгівлю Центр штучного інтелекту та цифрової політики (CAIDP) подав скаргу до Федеральної торгової комісії США (FTC), аби запобігти розробці потужніших систем ШІ. Дослідники вважають, що GPT-4 порушує Розділ 5 Закону про Федеральну торгівлю США, який забороняє "несправедливу конкуренцію чи оманливі дії або практики в торгівлі". На підтвердження своєї позиції вони вказали на вміст системної картки GPT-4, де зазначено: "Ми виявили, що модель має потенціал для посилення та відтворення певних упереджень і світогляду, включаючи шкідливі стереотипні та принизливі асоціації для певних маргіналізованих груп". CAIDP додав, що OpenAI опублікував GPT-4 з повним розумінням цих ризиків і що жодна незалежна оцінка GPT-4 не проводилася до його релізу. Як гадаєте, чи "закрутять гайки" OpenAI?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
30 Mar 2023, 06:47
📈 Ціна біткоїну протестувала рівень $29,000 Вартість першої криптовалюти зросла вище $29,000. Згодом ціна біткоїну скоригувалася на момент написання вона становить близько $28,500. За останні 30 днів біткоїн подорожчав на 23%. На місячному таймфреймі котирування послідовно рухаються вгору вже третій період поспіль. Криптовалюта демонструє кращу динаміку порівняно з традиційними фінансовими інструментами. "Індекс страху і жадібності", як і раніше, вказує на оптимізм інвесторів. Ринок в очікуванні...
Ціна біткоїну протестувала рівень $29,000. Вартість першої криптовалюти зросла вище $29,000.
📈 Ціна біткоїну протестувала рівень $29,000 Вартість першої криптовалюти зросла вище $29,000. Згодом ціна біткоїну скоригувалася — на момент написання вона становить близько $28,500. За останні 30 днів біткоїн подорожчав на 23%. На місячному таймфреймі котирування послідовно рухаються вгору вже третій період поспіль. Криптовалюта демонструє кращу динаміку порівняно з традиційними фінансовими інструментами. "Індекс страху і жадібності", як і раніше, вказує на оптимізм інвесторів. Ринок в очікуванні...
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
29 Mar 2023, 07:05
🐄 Ірландський молочний фермер знайшов незвичайний спосіб майнити біткоїн Том Кемпбелл, який керує фермою в графстві Арма, Північна Ірландія, виробляє відновлювану енергію за допомогою методу анаеробного зброджування. Він розкладає коров'ячий гній таким чином, що утворюється газ метан, який використовується для виробництва електроенергії. Кемпбелл в основному використовує електроенергію для живлення своєї ферми, але надлишок енергії, який не можна експортувати в мережу, він використовує для майнінгу біткоїнів. Видобуток BTC вимагає багато енергії, і ферма Кемпбелла виробляє для цього до 700 кіловат на годину електроенергії, що еквівалентно електропостачанню майже 12,000 будинків. Гарний спосіб майнити BTC, чи не так?
Ірландський молочний фермер знайшов незвичайний спосіб майнити біткоїн.
🐄 Ірландський молочний фермер знайшов незвичайний спосіб майнити біткоїн Том Кемпбелл, який керує фермою в графстві Арма, Північна Ірландія, виробляє відновлювану енергію за допомогою методу анаеробного зброджування. Він розкладає коров'ячий гній таким чином, що утворюється газ метан, який використовується для виробництва електроенергії. Кемпбелл в основному використовує електроенергію для живлення своєї ферми, але надлишок енергії, який не можна експортувати в мережу, він використовує для майнінгу біткоїнів. Видобуток BTC вимагає багато енергії, і ферма Кемпбелла виробляє для цього до 700 кіловат на годину електроенергії, що еквівалентно електропостачанню майже 12,000 будинків. Гарний спосіб майнити BTC, чи не так?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
28 Mar 2023, 08:00
🍔 Burger King додала оплату в криптовалюті за зовнішні акумулятори в Парижі Мережа ресторанів швидкого харчування Burger King встановила у своїх закладах у Парижі автомати з оренди зовнішніх акумуляторів Instpower. Вони приймають платежі в цифрових активах через сервіс криптовалютних платежів Alchemy Pay. "Ця співпраця з Burger King у Парижі вивела нас на новий рівень нашої діяльності в Європі. Пристрої Instpower дозволять клієнтам заряджати свої гаджети на ходу", заявив CEO дистриб'ютора Flash Development Ян Фу. За його словами, в Європі ринок оренди зовнішніх акумуляторів тільки зароджується, і така співпраця надасть клієнтам доступ до передових способів оплати. Чи скоро будемо платити криптою за бургери?
Burger King додала оплату в криптовалюті за зовнішні акумулятори в Парижі.
🍔 Burger King додала оплату в криптовалюті за зовнішні акумулятори в Парижі Мережа ресторанів швидкого харчування Burger King встановила у своїх закладах у Парижі автомати з оренди зовнішніх акумуляторів Instpower. Вони приймають платежі в цифрових активах через сервіс криптовалютних платежів Alchemy Pay. "Ця співпраця з Burger King у Парижі вивела нас на новий рівень нашої діяльності в Європі. Пристрої Instpower дозволять клієнтам заряджати свої гаджети на ходу", — заявив CEO дистриб'ютора Flash Development Ян Фу. За його словами, в Європі ринок оренди зовнішніх акумуляторів тільки зароджується, і така співпраця надасть клієнтам доступ до передових способів оплати. Чи скоро будемо платити криптою за бургери?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
27 Mar 2023, 08:00
​​🗓 Підсумки тижня: Біткоїн закріпився над рівнем $27 000, а До Квона затримали в Чорногорії Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті! Біткоїн закріпився над рівнем $27 000 на тлі підвищення ставки ФРС 22 березня Федеральна резервна система США (ФРС) підвищила діапазон ключової ставки на 25 базисних пунктів, до 4,75-5% річних. Регулятор заявив, що вважає посилення грошово-кредитної політики доречним, оскільки інфляція в Сполучених Штатах залишається на високому рівні. Аж до п'ятниці біткоїн тримався вище $28,000. До вихідних котирування скоригувалися, проте актив закрив тиждень із 3% зростанням. На момент написання перша криптовалюта торгується поблизу $28,500. Що стосується Ethereum, то він розгубив бичачий імпульс попереднього тижня та при цьому до вихідних відстав від біткоїна. Актив не зміг здійснити чистий прорив психологічно значущого рівня $1,800, вище за який ціна зросла вперше із серпня 2022 року. Зараз монета торгується на рівні $1,770. Більшість цифрових активів із топ-10 за ринковою капіталізацією закрили тиждень у "червоній зоні". Окрім біткоїна, винятками стали XRP (+19%), Cardano (+4,8%) і Dogecoin (+1,2%). Найгіршу динаміку показав токен проекту Polygon його ціна знизилася на 7%. А ось актуальні котирування на ранок 27.03: 📊 BTC/USDT 📊 ETC/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT SEC подала позови проти Sushiswap і Джастіна Сана. Регулятор також висловив претензії до Coinbase Глава SushiSwap Джаред Грей запропонував Sushi DAO створити фонд правового захисту в розмірі $3 млн після отримання ним і організацією повісток від SEC. Регулятор також звинуватив засновника Tron Джастіна Сана та три його компанії в незареєстрованій пропозиції цінних паперів у вигляді токенів Tron (TRX) і BitTorrent (BTT). У позові фігурує низка інфлюенсерів. Екосистемні токени відреагували зниженням котирувань. Біржа Coinbase отримала від SEC повідомлення про розслідування щодо процедури лістингу на платформі та її продуктів Coinbase Prime, Coinbase Wallet і стейкінгового сервісу Coinbase Earn. Головний юрисконсульт компанії Пол Гревал пояснив, що відповідний документ не є офіційним звинуваченням або ініціюванням судового процесу. Бот Wallet додав можливість купівлі USDT у Telegram Розробники бота Wallet в Telegram відкрили доступ до купівлі та продажу USDT. Користувачі отримали можливість переказувати стейблкоїн на внутрішні гаманці додатка через чати, а також купувати та продавати актив через P2P-сервіс. Комісія за однорангові угоди з покупців не стягується, а для мерчантів становить 0,9%. Складність майнінгу біткоїна оновила максимум У результаті чергового перерахунку складність майнінгу першої криптовалюти зросла на 7,56%. Показник оновив історичний максимум на позначці 46,84 T. Хешпрайс мережі також зріс на понад 37%. Glassnode: банківська криза виштовхнула біткоїн з ведмежого ринку Аналітики Glassnode зазначили, що біткоїн показав вражаюче тижневе зростання в 35,8% завдяки екстреним заходам провідних ЦБ на тлі кризи в банківському секторі. По цифровому золоту сформувалася структура, що нагадує попередні бичачі ринки на ранній стадії. Віримо в закінчення турбулентності на ринку?
​​ Підсумки тижня: Біткоїн закріпився над рівнем $27 000, а До Квона затримали в Чорногорії.
​​🗓 Підсумки тижня: Біткоїн закріпився над рівнем $27 000, а До Квона затримали в Чорногорії Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті! ✅ Біткоїн закріпився над рівнем $27 000 на тлі підвищення ставки ФРС 22 березня Федеральна резервна система США (ФРС) підвищила діапазон ключової ставки на 25 базисних пунктів, до 4,75-5% річних. Регулятор заявив, що вважає посилення грошово-кредитної політики доречним, оскільки інфляція в Сполучених Штатах залишається на високому рівні. Аж до п'ятниці біткоїн тримався вище $28,000. До вихідних котирування скоригувалися, проте актив закрив тиждень із 3% зростанням. На момент написання перша криптовалюта торгується поблизу $28,500. Що стосується Ethereum, то він розгубив бичачий імпульс попереднього тижня та при цьому до вихідних відстав від біткоїна. Актив не зміг здійснити чистий прорив психологічно значущого рівня $1,800, вище за який ціна зросла вперше із серпня 2022 року. Зараз монета торгується на рівні $1,770. Більшість цифрових активів із топ-10 за ринковою капіталізацією закрили тиждень у "червоній зоні". Окрім біткоїна, винятками стали XRP (+19%), Cardano (+4,8%) і Dogecoin (+1,2%). Найгіршу динаміку показав токен проекту Polygon — його ціна знизилася на 7%. А ось актуальні котирування на ранок 27.03: 📊 BTC/USDT 📊 ETC/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT ✅ SEC подала позови проти Sushiswap і Джастіна Сана. Регулятор також висловив претензії до Coinbase Глава SushiSwap Джаред Грей запропонував Sushi DAO створити фонд правового захисту в розмірі $3 млн після отримання ним і організацією повісток від SEC. Регулятор також звинуватив засновника Tron Джастіна Сана та три його компанії в незареєстрованій пропозиції цінних паперів у вигляді токенів Tron (TRX) і BitTorrent (BTT). У позові фігурує низка інфлюенсерів. Екосистемні токени відреагували зниженням котирувань. Біржа Coinbase отримала від SEC повідомлення про розслідування щодо процедури лістингу на платформі та її продуктів — Coinbase Prime, Coinbase Wallet і стейкінгового сервісу Coinbase Earn. Головний юрисконсульт компанії Пол Гревал пояснив, що відповідний документ не є офіційним звинуваченням або ініціюванням судового процесу. ✅ Бот Wallet додав можливість купівлі USDT у Telegram Розробники бота Wallet в Telegram відкрили доступ до купівлі та продажу USDT. Користувачі отримали можливість переказувати стейблкоїн на внутрішні гаманці додатка через чати, а також купувати та продавати актив через P2P-сервіс. Комісія за однорангові угоди з покупців не стягується, а для мерчантів становить 0,9%. ✅ Складність майнінгу біткоїна оновила максимум У результаті чергового перерахунку складність майнінгу першої криптовалюти зросла на 7,56%. Показник оновив історичний максимум на позначці 46,84 T. Хешпрайс мережі також зріс на понад 37%. ✅ Glassnode: банківська криза виштовхнула біткоїн з ведмежого ринку Аналітики Glassnode зазначили, що біткоїн показав вражаюче тижневе зростання в 35,8% завдяки екстреним заходам провідних ЦБ на тлі кризи в банківському секторі. По цифровому золоту сформувалася структура, що нагадує попередні бичачі ринки на ранній стадії. Віримо в закінчення турбулентності на ринку?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
24 Mar 2023, 09:03
🚨 Засновника Terraform Labs заарештували у Чорногорії Правоохоронці Чорногорії затримали засновника Terraform Labs До Квона. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на міністра внутрішніх справ країни Філіпа Аджича. Чиновник написав у своєму Twitter, що Квона заарештували в аеропорту Подгориці з підробленими документами. Нагадаємо, SEC звинуватила Terraform та До Квона в шахрайстві на "кілька мільярдів доларів" із залученням алгоритмічного стейблкоїна UST. Токени при цьому Комісія називає "криптовалютними цінними паперами". F 🫡
Засновника Terraform Labs заарештували у Чорногорії. Правоохоронці Чорногорії затримали засновника Terraform Labs До Квона.
🚨 Засновника Terraform Labs заарештували у Чорногорії Правоохоронці Чорногорії затримали засновника Terraform Labs До Квона. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на міністра внутрішніх справ країни Філіпа Аджича. Чиновник написав у своєму Twitter, що Квона заарештували в аеропорту Подгориці з підробленими документами. Нагадаємо, SEC звинуватила Terraform та До Квона в шахрайстві на "кілька мільярдів доларів" із залученням алгоритмічного стейблкоїна UST. Токени при цьому Комісія називає "криптовалютними цінними паперами". F 🫡
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
23 Mar 2023, 09:32
🏦🪙 ФРС підвищила ключову ставку, біткоїн втримався вище за $28,000 У середу, 22 березня, Федеральна резервна система США (ФРС) підвищила діапазон ключової ставки на 25 базисних пунктів, до 4,75-5% річних. Рішення збіглося з очікуваннями ринку. Федрезерв повідомляє, що інфляція в США залишається підвищеною і доречним є додаткове посилення грошово-кредитної політики. "Комітет прагне досягти максимальної зайнятості та інфляції на рівні 2% у довгостроковій перспективі", ідеться в прес-релізі. Криптовалютний ринок відреагував на рішення ФРС стримано. Згідно з даними CoinGecko, котирування найбільших за капіталізацією цифрових активів не показали значущої динаміки. Незадовго до публікації релізу ФРС біткоїн протестував позначки вище за $28,700. У перші хвилини після повідомлення ціна подолала рівень $28,800, проте згодом відкотилася до $28,400. Повільно, але впевнено рухаємося до $30,000!
ФРС підвищила ключову ставку, біткоїн втримався вище за $28,000.
🏦🪙 ФРС підвищила ключову ставку, біткоїн втримався вище за $28,000 У середу, 22 березня, Федеральна резервна система США (ФРС) підвищила діапазон ключової ставки на 25 базисних пунктів, до 4,75-5% річних. Рішення збіглося з очікуваннями ринку. Федрезерв повідомляє, що інфляція в США залишається підвищеною і доречним є додаткове посилення грошово-кредитної політики. "Комітет прагне досягти максимальної зайнятості та інфляції на рівні 2% у довгостроковій перспективі", — ідеться в прес-релізі. Криптовалютний ринок відреагував на рішення ФРС стримано. Згідно з даними CoinGecko, котирування найбільших за капіталізацією цифрових активів не показали значущої динаміки. Незадовго до публікації релізу ФРС біткоїн протестував позначки вище за $28,700. У перші хвилини після повідомлення ціна подолала рівень $28,800, проте згодом відкотилася до $28,400. Повільно, але впевнено рухаємося до $30,000!
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
22 Mar 2023, 08:00
📈 Індекс страху та жадібності досяг найвищої позначки за півтора року Криптовалютний індекс страху та жадібності сягнув рівня 68, що є найвищим значенням за останні майже півтора року. Подібні позначки спостерігалися ще в середині листопада 2021 року, на тлі досягнення біткоїном історичного максимуму в $69,000. Після того індикатор здебільшого сигналізував про погіршення ринкових настроїв і переважання "страху" серед учасників ринку. Зростання значень метрики відбувається на тлі відновлення ринку криптовалют. Капіталізація останнього досягла позначки в $1,2 трлн, згідно з даними CoinGecko. За останні 30 днів цифрове золото подорожчало більш ніж на 13%. Наразі біткоїн торгується біля позначки $28,596. А який настрій у вас?
Індекс страху та жадібності досяг найвищої позначки за півтора року.
📈 Індекс страху та жадібності досяг найвищої позначки за півтора року Криптовалютний індекс страху та жадібності сягнув рівня 68, що є найвищим значенням за останні майже півтора року. Подібні позначки спостерігалися ще в середині листопада 2021 року, на тлі досягнення біткоїном історичного максимуму в $69,000. Після того індикатор здебільшого сигналізував про погіршення ринкових настроїв і переважання "страху" серед учасників ринку. Зростання значень метрики відбувається на тлі відновлення ринку криптовалют. Капіталізація останнього досягла позначки в $1,2 трлн, згідно з даними CoinGecko. За останні 30 днів цифрове золото подорожчало більш ніж на 13%. Наразі біткоїн торгується біля позначки $28,596. А який настрій у вас?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
21 Mar 2023, 08:01
🌐 У браузері Microsoft Edge виявили прототип криптогаманця Дослідник ПЗ під псевдонімом Albacore виявив у браузері Microsoft Edge інтегрований некастодіальний гаманець. Застосунок поки недоступний для користувачів. Опубліковані дослідником скріншоти демонструють інтерфейс, оглядач децентралізованих застосунків, стрічку новин і опцію купівлі цифрових активів через Coinbase і MoonPay. У коментарі для Decrypt дослідник нагадав, що розробники браузера постійно тестують багато різних опцій, які не обов’язково виходять у світ. Однак гаманець повністю функціональний, окрім доступу для користувачів, додав він. «З огляду на те, що я зміг ним нормально користуватися, гадаю, розгортання не виключене. Сподіваюся, що для маленького тестового періоду вони б не стали інтегрувати такі сервіси у робоче середовище», підкреслив Albacore. Які у вас припущення щодо безпеки такого гаманця?
У браузері Microsoft Edge виявили прототип криптогаманця.
🌐 У браузері Microsoft Edge виявили прототип криптогаманця Дослідник ПЗ під псевдонімом Albacore виявив у браузері Microsoft Edge інтегрований некастодіальний гаманець. Застосунок поки недоступний для користувачів. Опубліковані дослідником скріншоти демонструють інтерфейс, оглядач децентралізованих застосунків, стрічку новин і опцію купівлі цифрових активів через Coinbase і MoonPay. У коментарі для Decrypt дослідник нагадав, що розробники браузера постійно тестують багато різних опцій, які не обов’язково виходять у світ. Однак гаманець повністю функціональний, окрім доступу для користувачів, додав він. «З огляду на те, що я зміг ним нормально користуватися, гадаю, розгортання не виключене. Сподіваюся, що для маленького тестового періоду вони б не стали інтегрувати такі сервіси у робоче середовище», — підкреслив Albacore. Які у вас припущення щодо безпеки такого гаманця?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
20 Mar 2023, 09:00
​​​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн пробив позначку $27,000, а в США врятували вкладників SVB і Signature Bank Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті. Біткоїн пробив позначку $27,000 У понеділок, 13 березня, перша криптовалюта різко піднялася з $20,000 до $22,500. Це сталося на тлі масового розпродажу акцій банківського сектору. Зростання тривало до п'ятниці, 17 березня, коли біткоїн пробив позначку $27,000. Наразі "цифрове золото торгується на рівні $27,650. Що стосується ефіріуму, то він також підхопив тренд різкого зростання і в тандемі з біткоїном продемонстрував позитивну динаміку. На момент написання ETH коштує $1,794. Зазначені вище події вплинули й на інші криптовалюти. Всі цифрові активи з топ-10 за капіталізацією закінчили тиждень у "зеленій зоні". Актуальні котирування станом на ранок 20.03: 📊 BTC/USDT 📊 ETH/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT В США врятували вкладників SVB і Signature Bank 10 березня Департамент фінансового захисту та інновацій Каліфорнії закрив SVB і призначив FDIC керівником. Регулятори обґрунтували рішення необхідністю зміцнення довіри до банківської системи на тлі різкого зниження капіталізації регіональних кредитних установ. 12 березня Мінфін США, ФРС і FDIC заявили про санацію SVB і Signature Bank. Власники депозитів отримали доступ до своїх коштів за рахунок акціонерів і деяких власників незабезпечених облігацій із 13 березня. Заходи також торкнулися Signature Bank. Останній разом із Silvergate є опорною фінустановою для учасників криптоіндустрії, через що в співтоваристві з'явилися побоювання щодо каскадного ефекту в дружніх до цифрових активів банків і проблем із ліквідністю. З протоколу Euler Finance викрали $196 млн 13 березня невідомі зловмисники отримали доступ до DeFi-протоколу Euler Finance. Збиток склав понад $196 млн. Хакер використав експлойт у механізмі "миттєвих позик" на платформі, попри проведення значної кількості аудитів. Розробники Euler заблокували вразливий модуль. Команда запропонувала винагороду за повернення активів, а після встановила нагороду в $1 млн за розкриття інформації про зловмисника. Наприкінці тижня з'ясувалося, що один із гаманців пов'язаний з іншим зламом Ronin Finance на $625 млн. До нього причетне північнокорейське угруповання Lazarus. Цікаво, що з відправлених у міксер Tornado Cash 1800 ETH ($2,5 млн) 100 ETH надійшло на адресу одного з постраждалих, який підписав транзакцію на адресу хакера з проханням повернути "всі його заощадження" 78 ETH. У Halborn заявили про серйозну вразливість у Dogecoin Фахівці компанії Halborn виявили критичну вразливість у коді Dogecoin. За їхніми словами, аналогічна проблема торкнулася ще низки мереж. Експерти зазначили, що під час роботи за контрактом із березня 2022 року виявили кілька багів у Dogecoin. Усі помилки були оперативно виправлені розробниками, проте з міркувань безпеки фахівці Halborn не стали публікувати деталі. Найбільш критична помилка була пов'язана з опцією "нульового дня". Експлойт давав можливість зловмиснику віддалено виконувати код на ноді майнера або провести DоS-атаку. Shiba Inu падає на тлі звинувачень у крадіжці коду Учасники криптоспільноти Shiba Inu вважають, що розробники використовували код іншого проєкту Rinia при створенні блокчейна Shibarium. На це звернув увагу учасник Discord-каналу проєкту під ніком STEVE. "Чому все виглядає так, ніби для створення тестнету Shibarium взяли генезис-файл Rinia, змінили назву, але забули поміняти Chain ID?", з таким запитанням STEVE звернувся до розробників Shiba Inu. Частина учасників криптоспільноти розділила підозри STEVE в тому, що команда проєкту запозичила код. Водночас розробники та деякі користувачі мережі стверджують, що у сторони обвинувачення недостатньо доказів. Частина учасників спільноти Shiba Inu визнала, що збіги виглядають підозріло, при цьому зазначивши, що запозичення коду в криптопросторі нормальна практика. Ви теж помітили, що коїться якесь божевілля?
​​​​ Підсумки тижня: біткоїн пробив позначку $27,000, а в США врятували вкладників SVB і Signature Bank.
​​​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн пробив позначку $27,000, а в США врятували вкладників SVB і Signature Bank Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті. ✅ Біткоїн пробив позначку $27,000 У понеділок, 13 березня, перша криптовалюта різко піднялася з $20,000 до $22,500. Це сталося на тлі масового розпродажу акцій банківського сектору. Зростання тривало до п'ятниці, 17 березня, коли біткоїн пробив позначку $27,000. Наразі "цифрове золото торгується на рівні $27,650. Що стосується ефіріуму, то він також підхопив тренд різкого зростання і в тандемі з біткоїном продемонстрував позитивну динаміку. На момент написання ETH коштує $1,794. Зазначені вище події вплинули й на інші криптовалюти. Всі цифрові активи з топ-10 за капіталізацією закінчили тиждень у "зеленій зоні". Актуальні котирування станом на ранок 20.03: 📊 BTC/USDT 📊 ETH/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT ✅ В США врятували вкладників SVB і Signature Bank 10 березня Департамент фінансового захисту та інновацій Каліфорнії закрив SVB і призначив FDIC керівником. Регулятори обґрунтували рішення необхідністю зміцнення довіри до банківської системи на тлі різкого зниження капіталізації регіональних кредитних установ. 12 березня Мінфін США, ФРС і FDIC заявили про санацію SVB і Signature Bank. Власники депозитів отримали доступ до своїх коштів за рахунок акціонерів і деяких власників незабезпечених облігацій із 13 березня. Заходи також торкнулися Signature Bank. Останній разом із Silvergate є опорною фінустановою для учасників криптоіндустрії, через що в співтоваристві з'явилися побоювання щодо каскадного ефекту в дружніх до цифрових активів банків і проблем із ліквідністю. ✅ З протоколу Euler Finance викрали $196 млн 13 березня невідомі зловмисники отримали доступ до DeFi-протоколу Euler Finance. Збиток склав понад $196 млн. Хакер використав експлойт у механізмі "миттєвих позик" на платформі, попри проведення значної кількості аудитів. Розробники Euler заблокували вразливий модуль. Команда запропонувала винагороду за повернення активів, а після встановила нагороду в $1 млн за розкриття інформації про зловмисника. Наприкінці тижня з'ясувалося, що один із гаманців пов'язаний з іншим зламом — Ronin Finance на $625 млн. До нього причетне північнокорейське угруповання Lazarus. Цікаво, що з відправлених у міксер Tornado Cash 1800 ETH ($2,5 млн) 100 ETH надійшло на адресу одного з постраждалих, який підписав транзакцію на адресу хакера з проханням повернути "всі його заощадження" — 78 ETH. ✅ У Halborn заявили про серйозну вразливість у Dogecoin Фахівці компанії Halborn виявили критичну вразливість у коді Dogecoin. За їхніми словами, аналогічна проблема торкнулася ще низки мереж. Експерти зазначили, що під час роботи за контрактом із березня 2022 року виявили кілька багів у Dogecoin. Усі помилки були оперативно виправлені розробниками, проте з міркувань безпеки фахівці Halborn не стали публікувати деталі. Найбільш критична помилка була пов'язана з опцією "нульового дня". Експлойт давав можливість зловмиснику віддалено виконувати код на ноді майнера або провести DоS-атаку. ✅ Shiba Inu падає на тлі звинувачень у крадіжці коду Учасники криптоспільноти Shiba Inu вважають, що розробники використовували код іншого проєкту — Rinia — при створенні блокчейна Shibarium. На це звернув увагу учасник Discord-каналу проєкту під ніком STEVE. "Чому все виглядає так, ніби для створення тестнету Shibarium взяли генезис-файл Rinia, змінили назву, але забули поміняти Chain ID?", — з таким запитанням STEVE звернувся до розробників Shiba Inu. Частина учасників криптоспільноти розділила підозри STEVE в тому, що команда проєкту запозичила код. Водночас розробники та деякі користувачі мережі стверджують, що у сторони обвинувачення недостатньо доказів. Частина учасників спільноти Shiba Inu визнала, що збіги виглядають підозріло, при цьому зазначивши, що запозичення коду в криптопросторі — нормальна практика. Ви теж помітили, що коїться якесь божевілля?
KUN
KUNKUN #2481
Twitter
17 Mar 2023, 11:01
GPT-4 found security bugs in the Ethereum smart contract! It's become a result of the model test by the Coinbase CEO. He believes that this technology will make creating smart contracts easier and more secure. Waiting for AI creating new crypto? #crypto #cryptomarket #Ethereum
GPT-4 found security bugs in the Ethereum smart contract. It's become a result of the model test by the Coinbase CEO.
GPT-4 found security bugs in the Ethereum smart contract! It's become a result of the model test by the Coinbase CEO. He believes that this technology will make creating smart contracts easier and more secure. Waiting for AI creating new crypto? #crypto #cryptomarket #Ethereum
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
17 Mar 2023, 08:47
🤖 GPT-4 знайшов помилку в Ethereum-смартконтракті Директор Coinbase Конор Гроган перевірив мультимодальну модель GPT-4 від OpenAI, показавши їй смартконтракт застосунку на базі Ethereum. Алгоритм виявив низку вразливостей у безпеці та визначив області його можливого застосування. Гроган заявив, що у 2018 році хакери зламали цей контракт саме завдяки вразливості, на яку вказала ШІ-модель. Топменеджер Coinbase вважає, що згодом штучний інтелект зробить процес створення смартконтрактів простішим та більш безпечним. На його думку, це вирішить дві основні проблеми, які перешкоджають масовому впровадженню технології. Ну що, скоро ChatGPT сам створюватиме нові криптовалюти?
GPT-4 знайшов помилку в Ethereum-смартконтракті.
🤖 GPT-4 знайшов помилку в Ethereum-смартконтракті Директор Coinbase Конор Гроган перевірив мультимодальну модель GPT-4 від OpenAI, показавши їй смартконтракт застосунку на базі Ethereum. Алгоритм виявив низку вразливостей у безпеці та визначив області його можливого застосування. Гроган заявив, що у 2018 році хакери зламали цей контракт саме завдяки вразливості, на яку вказала ШІ-модель. Топменеджер Coinbase вважає, що згодом штучний інтелект зробить процес створення смартконтрактів простішим та більш безпечним. На його думку, це вирішить дві основні проблеми, які перешкоджають масовому впровадженню технології. Ну що, скоро ChatGPT сам створюватиме нові криптовалюти?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
16 Mar 2023, 09:35
⚖️ На банк Signature завели кримінальну справу ще до банкрутства Перед своїм крахом Signature Bank перебував під слідством США стосовно роботи з крипто-клієнтами та можливого відмивання грошей клієнтами. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнаних співрозмовників. Слідчі Міністерства юстиції у Вашингтоні та Манхеттені вивчали, чи вживав банк достатніх заходів для виявлення потенційного відмивання коштів. Серед таких заходів ретельна перевірка осіб, які відкривають рахунки, та моніторинг транзакцій на предмет наявності ознак злочину. На момент закриття банку, ані сам банк, ані його співробітники не були звинувачені у правопорушеннях, відтак розслідування може завершитися без подальших дій. Невідомо, коли було розпочато розслідування і чи вплинуло воно на рішення регуляторів США закрити банк у неділю. Офіційно у Федеральній резервній системі США заявили, що втратили віру в менеджмент після того, як банк не зміг розкрити "надійні та послідовні дані" щодо своєї роботи. Наразі у США шукають покупця для Signature Bank. Як гадаєте, чи дійсно було відмивання коштів?
На банк Signature завели кримінальну справу ще до банкрутства.
⚖️ На банк Signature завели кримінальну справу ще до банкрутства Перед своїм крахом Signature Bank перебував під слідством США стосовно роботи з крипто-клієнтами та можливого відмивання грошей клієнтами. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнаних співрозмовників. Слідчі Міністерства юстиції у Вашингтоні та Манхеттені вивчали, чи вживав банк достатніх заходів для виявлення потенційного відмивання коштів. Серед таких заходів — ретельна перевірка осіб, які відкривають рахунки, та моніторинг транзакцій на предмет наявності ознак злочину. На момент закриття банку, ані сам банк, ані його співробітники не були звинувачені у правопорушеннях, відтак розслідування може завершитися без подальших дій. Невідомо, коли було розпочато розслідування і чи вплинуло воно на рішення регуляторів США закрити банк у неділю. Офіційно у Федеральній резервній системі США заявили, що втратили віру в менеджмент після того, як банк не зміг розкрити "надійні та послідовні дані" щодо своєї роботи. Наразі у США шукають покупця для Signature Bank. Як гадаєте, чи дійсно було відмивання коштів?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
15 Mar 2023, 08:56
📈 Біткоїн оновив 9-місячний максимум на позначці $26,000 Біткоїн (BTC) перевищив позначку $26,000 після публікації даних щодо інфляції в США. Річний індекс споживчих цін (CPI) скоротився з 6,4% до 6%. Показник ІСЦ за лютий зріс на 0,4%, що відповідає прогнозу, а базовий ІСЦ, який не охоплює харчові продукти та енергоносії, зріс на 0,5%, що на 0,1% нижче від очікуваного. Найбільші зміни цін за рік відбулися в секторах транспорту і газового господарства 14,6% і 14,3% відповідно. На момент написання статті біткоїн торгується біля позначки $23,500. Востаннє ціна активу досягала цього рівня в першій половині червня 2022 року. BTC очікувано спровокував зростання інших активів: згідно з CoinMarketCap, загальна капіталізація крипторинку сягнула $1,17 трлн. Друга за величиною цифрова валюта Ethereum також продемонструвала вражаюче ралі та досягла позначки $1,765. Наразі ETH торгується на рівні $1,691. Знову гойдалки на ринку... Чи буде пробиття $30,000?
Біткоїн оновив 9-місячний максимум на позначці $26,000.
📈 Біткоїн оновив 9-місячний максимум на позначці $26,000 Біткоїн (BTC) перевищив позначку $26,000 після публікації даних щодо інфляції в США. Річний індекс споживчих цін (CPI) скоротився з 6,4% до 6%. Показник ІСЦ за лютий зріс на 0,4%, що відповідає прогнозу, а базовий ІСЦ, який не охоплює харчові продукти та енергоносії, — зріс на 0,5%, що на 0,1% нижче від очікуваного. Найбільші зміни цін за рік відбулися в секторах транспорту і газового господарства — 14,6% і 14,3% відповідно. На момент написання статті біткоїн торгується біля позначки $23,500. Востаннє ціна активу досягала цього рівня в першій половині червня 2022 року. BTC очікувано спровокував зростання інших активів: згідно з CoinMarketCap, загальна капіталізація крипторинку сягнула $1,17 трлн. Друга за величиною цифрова валюта Ethereum також продемонструвала вражаюче ралі та досягла позначки $1,765. Наразі ETH торгується на рівні $1,691. Знову гойдалки на ринку... Чи буде пробиття $30,000?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
14 Mar 2023, 08:34
💸 У PeopleDAO викрали $120,000 в Ethereum через Google-таблицю Спільнота PeopleDAO, яку створили з метою придбання рідкісного примірника Конституції США, зазнала хакерської атаки. Збитки склали 76,5 ETH (близько $120,000). Як стало відомо виданню The Block, бухгалтерія PeopleDAO помилково виклала посилання на Google-таблицю з формою щомісячних виплат на публічному Discord-каналі. У документу були відкриті права редагування. Невідомий вписав туди адресу свого гаманця та суму платежу в розмірі 76,5 ETH, після чого зробив цей рядок невидимим. "Тімліди не виявили прихованого рядка під час повторної перевірки. Потім файл із даними з таблиці було відправлено в CSV Airdrop на платформі Safe для розподілу винагороди. Валідатори також не помітили зловмисного переказу", пояснили в команді PeopleDAO. PeopleDAO також проводить внутрішнє розслідування з експертами з блокчейн-безпеки ZachXBT і SlowMist. Спільнота запропонувала хакеру винагороду за повернення коштів у розмірі 10% від викраденої суми. Наразі зловмисник він не відповів на пропозицію. 🏆 Просто переможці по життю!
У PeopleDAO викрали $120,000 в Ethereum через Google-таблицю.
💸 У PeopleDAO викрали $120,000 в Ethereum через Google-таблицю Спільнота PeopleDAO, яку створили з метою придбання рідкісного примірника Конституції США, зазнала хакерської атаки. Збитки склали 76,5 ETH (близько $120,000). Як стало відомо виданню The Block, бухгалтерія PeopleDAO помилково виклала посилання на Google-таблицю з формою щомісячних виплат на публічному Discord-каналі. У документу були відкриті права редагування. Невідомий вписав туди адресу свого гаманця та суму платежу в розмірі 76,5 ETH, після чого зробив цей рядок невидимим. "Тімліди не виявили прихованого рядка під час повторної перевірки. Потім файл із даними з таблиці було відправлено в CSV Airdrop на платформі Safe для розподілу винагороди. Валідатори також не помітили зловмисного переказу", — пояснили в команді PeopleDAO. PeopleDAO також проводить внутрішнє розслідування з експертами з блокчейн-безпеки ZachXBT і SlowMist. Спільнота запропонувала хакеру винагороду за повернення коштів у розмірі 10% від викраденої суми. Наразі зловмисник він не відповів на пропозицію. 🏆 Просто переможці по життю!
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
13 Mar 2023, 10:30
​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн опустився нижче за $20,000, а уряд США запропонував ввести податок на майнінг Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті. Біткоїн опустився нижче за $20,000 10 березня перша криптовалюта протестувала позначки нижче $20 000. Така динаміка пояснюється проблемами в банківській сфері, а також пропозицією Мінфіну США ввести 30% податок на майнінг. Наразі біткоїн торгується на рівні $20,020. Що стосується ефіріуму, то він також продовжив ослаблення і в тандемі з біткоїном продемонстрував негативну динаміку. На момент написання ETH коштує $1,585. Зазначені вище події вплинули й на інші криптовалюти. Всі цифрові активи з топ-10 за капіталізацією опинилися в "червоній зоні". Найгіршу динаміку показала Dogecoin ціна DOGE впала практично на 12%. Актуальні котирування станом на ранок 13.03: 📊 BTC/USDT 📊 ETC/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT Криптоорієнтований банк SVB і банк Silvergate ліквідовано Каліфорнійський департамент фінансового захисту та інновацій оголосив про санацію місцевого банку Silicon Valley Bank (SVB). Відповідне рішення опубліковано на офіційному сайті регулятора. Фінансовий регулятор заявив, що ухвалив рішення про санацію через недостатню ліквідність і неплатоспроможність банку. Керуючим директором SVB призначено Федеральну корпорацію страхування депозитів (FDIC) США. Також про згортання операцій оголосив Silvergate Bank. План передбачає повне відшкодування депозитів. Фірма також вивчає можливості "якнайкраще" врегулювати претензії та зберегти залишкову вартість активів, включно з власними технологіями. Стейблкоїн USDC втратив паритет до долара США Проблеми SVB спричинили труднощі у його клієнтів, одним з яких є компанія Circle. Остання разом із Coinbase входить до консорціуму Centre, що стоїть за розробкою стейблкоїна USD Coin (USDC). 11 березня Circle оголосила, що зберігає в SVB частину резервного забезпечення активу ($3,3 млрд). На цьому тлі USDC втратив паритет до долара США його ціна оновила історичний мінімум на позначках поблизу $0,88. Пізніше компанія обіцяла покрити "будь-який дефіцит" у резервах. Якщо їй не вдасться своєчасно та в повному обсязі повернути активи, що "застрягли" в кредитній організації, Circle використає корпоративні кошти та "зовнішній капітал" для підтримки USDC. Уряд США запропонував ввести податок на майнінг Мінфін США виступив за введення акцизного збору для майнінгових компаній у розмірі 30% від вартості спожитої електроенергії. Податок планують вводити поетапно протягом наступних трьох років, збільшуючи на 10% щороку. При цьому майнерів зобов'яжуть повідомляти, скільки електроенергії та потужності обладнання вони використовують. Новий акциз, як очікується, дасть змогу знизити загальну кількість майнінгових ферм у Сполучених Штатах. Також Мінфін запропонував розширити правила кредитування цінними паперами, додавши до них криптовалюти. Американські сенатори закликали не карати всю криптоіндустрію Посилення регулювання щодо банків, які обслуговують криптоіндустрію, може "покарати всю галузь". Про це йдеться в листі сенаторів-республіканців на адресу наглядових органів. На їхню думку, протидія сектору цифрових активів може перевищити повноваження регуляторів. Автори листа порівняли ситуацію з ініціативою Мін'юсту США під назвою Choke Point. Під час її реалізації на банки чинився тиск, щоб утримати їх від співпраці легальним, але політично непокірним бізнесом". 🧐 Як гадаєте, кого ж тоді потрібно карати? Діліться думками в коментарях!
​​ Підсумки тижня: біткоїн опустився нижче за $20,000, а уряд США запропонував ввести податок на майнінг.
​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн опустився нижче за $20,000, а уряд США запропонував ввести податок на майнінг Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті. ✅ Біткоїн опустився нижче за $20,000 10 березня перша криптовалюта протестувала позначки нижче $20 000. Така динаміка пояснюється проблемами в банківській сфері, а також пропозицією Мінфіну США ввести 30% податок на майнінг. Наразі біткоїн торгується на рівні $20,020. Що стосується ефіріуму, то він також продовжив ослаблення і в тандемі з біткоїном продемонстрував негативну динаміку. На момент написання ETH коштує $1,585. Зазначені вище події вплинули й на інші криптовалюти. Всі цифрові активи з топ-10 за капіталізацією опинилися в "червоній зоні". Найгіршу динаміку показала Dogecoin — ціна DOGE впала практично на 12%. Актуальні котирування станом на ранок 13.03: 📊 BTC/USDT 📊 ETC/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT ✅ Криптоорієнтований банк SVB і банк Silvergate ліквідовано Каліфорнійський департамент фінансового захисту та інновацій оголосив про санацію місцевого банку Silicon Valley Bank (SVB). Відповідне рішення опубліковано на офіційному сайті регулятора. Фінансовий регулятор заявив, що ухвалив рішення про санацію через недостатню ліквідність і неплатоспроможність банку. Керуючим директором SVB призначено Федеральну корпорацію страхування депозитів (FDIC) США. Також про згортання операцій оголосив Silvergate Bank. План передбачає повне відшкодування депозитів. Фірма також вивчає можливості "якнайкраще" врегулювати претензії та зберегти залишкову вартість активів, включно з власними технологіями. ✅ Стейблкоїн USDC втратив паритет до долара США Проблеми SVB спричинили труднощі у його клієнтів, одним з яких є компанія Circle. Остання разом із Coinbase входить до консорціуму Centre, що стоїть за розробкою стейблкоїна USD Coin (USDC). 11 березня Circle оголосила, що зберігає в SVB частину резервного забезпечення активу ($3,3 млрд). На цьому тлі USDC втратив паритет до долара США — його ціна оновила історичний мінімум на позначках поблизу $0,88. Пізніше компанія обіцяла покрити "будь-який дефіцит" у резервах. Якщо їй не вдасться своєчасно та в повному обсязі повернути активи, що "застрягли" в кредитній організації, Circle використає корпоративні кошти та "зовнішній капітал" для підтримки USDC. ✅ Уряд США запропонував ввести податок на майнінг Мінфін США виступив за введення акцизного збору для майнінгових компаній у розмірі 30% від вартості спожитої електроенергії. Податок планують вводити поетапно протягом наступних трьох років, збільшуючи на 10% щороку. При цьому майнерів зобов'яжуть повідомляти, скільки електроенергії та потужності обладнання вони використовують. Новий акциз, як очікується, дасть змогу знизити загальну кількість майнінгових ферм у Сполучених Штатах. Також Мінфін запропонував розширити правила кредитування цінними паперами, додавши до них криптовалюти. ✅ Американські сенатори закликали не карати всю криптоіндустрію Посилення регулювання щодо банків, які обслуговують криптоіндустрію, може "покарати всю галузь". Про це йдеться в листі сенаторів-республіканців на адресу наглядових органів. На їхню думку, протидія сектору цифрових активів може перевищити повноваження регуляторів. Автори листа порівняли ситуацію з ініціативою Мін'юсту США під назвою Choke Point. Під час її реалізації на банки чинився тиск, щоб утримати їх від співпраці "з легальним, але політично непокірним бізнесом". 🧐 Як гадаєте, кого ж тоді потрібно карати? Діліться думками в коментарях!
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
10 Mar 2023, 09:25
🪙🤖 В Twitter з'явився новий тренд CryptoGPT В соцмережі почали активно обговорювати CryptoGPT проєкт, який дозволяє користувачам використовувати блокчейн для монетизації своїх даних за допомогою ШІ. В рамках проєкту залучатимуться розробники dApps для створення додатків на його блокчейні, які отримуватимуть токени GPT як плату за анонімні дані користувачів, згенеровані в результаті використання цих DApps. Хештег "Завантажити CryptoGPT" став одним із глобальних трендів Twitter. Сам токен вже має підтримку декількох великих бірж, про що ті оголосили на своїх сторінках у Twitter. Разом із тим з’явилася низка дуже схожих облікових записів, які рекламують фальшиві розіграші та аірдропи. При цьому вони не пов'язані ані з CryptoGPT, ані з ChatGPT. Тому варто бути обачними та перевіряти дані, які вказані в таких акаунтах. Як гадаєте, цей токен вистрелить чи не стане популярним?
В Twitter з'явився новий тренд — CryptoGPT.
🪙🤖 В Twitter з'явився новий тренд — CryptoGPT В соцмережі почали активно обговорювати CryptoGPT — проєкт, який дозволяє користувачам використовувати блокчейн для монетизації своїх даних за допомогою ШІ. В рамках проєкту залучатимуться розробники dApps для створення додатків на його блокчейні, які отримуватимуть токени GPT як плату за анонімні дані користувачів, згенеровані в результаті використання цих DApps. Хештег "Завантажити CryptoGPT" став одним із глобальних трендів Twitter. Сам токен вже має підтримку декількох великих бірж, про що ті оголосили на своїх сторінках у Twitter. Разом із тим з’явилася низка дуже схожих облікових записів, які рекламують фальшиві розіграші та аірдропи. При цьому вони не пов'язані ані з CryptoGPT, ані з ChatGPT. Тому варто бути обачними та перевіряти дані, які вказані в таких акаунтах. ❓ Як гадаєте, цей токен вистрелить чи не стане популярним?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
09 Mar 2023, 09:05
👨‍💻 Хакер повернув вкрадені кошти Tenderfi та отримав $97 тис. винагороди Хакер, який зламав децентралізовану платформу кредитування Tenderfi, повернув вкрадені кошти за винагороду у розмірі $97,000 в ETH. Дані блокчейну показали, що зловмисник використовував вразливість оракула цін, аби позичити активи на суму $1,59 млн від протоколу після депозиту 1 токена GMX вартістю близько $71. "Схоже, що ваш оракул був неправильно налаштований. Зв'яжіться зі мною, щоб розв'язати цю проблему", написав хакер в ончейн-повідомленні. Через вісім годин після того Tenderfi оголосив, що досяг угоди з "білим хакером", в рамках якої той поверне всю суму позики, за вирахуванням 62,16 ETH винагороди (близько $97 тис). Ще через годину Tenderfi підтвердив у своєму Twitter, що зловмисник повернув позику. Гарна новина на фоні купи зломів від початку року 🔥
‍ Хакер повернув вкрадені кошти Tenderfi та отримав $97 тис. винагороди.
👨‍💻 Хакер повернув вкрадені кошти Tenderfi та отримав $97 тис. винагороди Хакер, який зламав децентралізовану платформу кредитування Tenderfi, повернув вкрадені кошти за винагороду у розмірі $97,000 в ETH. Дані блокчейну показали, що зловмисник використовував вразливість оракула цін, аби позичити активи на суму $1,59 млн від протоколу після депозиту 1 токена GMX вартістю близько $71. "Схоже, що ваш оракул був неправильно налаштований. Зв'яжіться зі мною, щоб розв'язати цю проблему", — написав хакер в ончейн-повідомленні. Через вісім годин після того Tenderfi оголосив, що досяг угоди з "білим хакером", в рамках якої той поверне всю суму позики, за вирахуванням 62,16 ETH винагороди (близько $97 тис). Ще через годину Tenderfi підтвердив у своєму Twitter, що зловмисник повернув позику. Гарна новина на фоні купи зломів від початку року 🔥
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
08 Mar 2023, 11:30
​​🪙👛 Як би виглядав біткоїн, якби він був жінкою: погляд нейромережі З нагоди свята 8 березня ми вирішили дізнатися, як нейромережа бачить жінок криптовалютного ринку. Спочатку ми вирішили спитати, як би виглядав біткоїн, якби був жінкою. Результат був дещо очікуваним нейромережа зобразила переважно жінок азійської зовнішності. Так вона натякає на творця "цифрового золота" Сатоші Накамото. Згодом ми дещо розширили пошуки і додали до біткоїна ефір. Цього разу на картинках також з‘явились жінки з іншим культурним походженням (мабуть посилання на творця Ethereum Віталіка Бутеріна). І наостанок ми спитали, як виглядає типова криптоінвесторка. Результат нас цілком задовольнив, адже криптовалютами торгують люди всіх рас і національностей без жодних упереджень! А як вам робота нейромережі?
​​ Як би виглядав біткоїн, якби він був жінкою: погляд нейромережі.
​​🪙👛 Як би виглядав біткоїн, якби він був жінкою: погляд нейромережі З нагоди свята 8 березня ми вирішили дізнатися, як нейромережа бачить жінок криптовалютного ринку. Спочатку ми вирішили спитати, як би виглядав біткоїн, якби був жінкою. Результат був дещо очікуваним — нейромережа зобразила переважно жінок азійської зовнішності. Так вона натякає на творця "цифрового золота" — Сатоші Накамото. Згодом ми дещо розширили пошуки і додали до біткоїна ефір. Цього разу на картинках також з‘явились жінки з іншим культурним походженням (мабуть посилання на творця Ethereum Віталіка Бутеріна). І наостанок ми спитали, як виглядає типова криптоінвесторка. Результат нас цілком задовольнив, адже криптовалютами торгують люди всіх рас і національностей без жодних упереджень! ❓ А як вам робота нейромережі?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
08 Mar 2023, 10:30
​​🌷 ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ 🌷 З нагоди Міжнародного жіночого дня ми б хотіли від щирого серця привітати всіх жінок з цим особливим святом. Залишайтеся красивими та надалі обдаровуйте цей світ прекрасним! Також 8 березня ми говоримо про досягнення жінок і їхній внесок у суспільство. Значна частина жіноцтва зараз досягає успіху в бізнесі, просуває нашу культуру в Україні та за кордоном, а також творить історію зі зброєю в руках. І, звісно ж, чимало жінок мають вагу в криптовалютній індустрії, запускаючи нові багатомільйонні проєкти та інвестиційні фонди. Тож давайте відзначимо цей день, привітавши всіх жінок України та світу. Нехай кожна з вас реалізує свої мрії та буде шанованою за свій значний внесок у наше сьогодення. З повагою, команда Kuna ❤️
​​ ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ.
​​🌷 ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ 🌷 З нагоди Міжнародного жіночого дня ми б хотіли від щирого серця привітати всіх жінок з цим особливим святом. Залишайтеся красивими та надалі обдаровуйте цей світ прекрасним! Також 8 березня ми говоримо про досягнення жінок і їхній внесок у суспільство. Значна частина жіноцтва зараз досягає успіху в бізнесі, просуває нашу культуру в Україні та за кордоном, а також творить історію зі зброєю в руках. І, звісно ж, чимало жінок мають вагу в криптовалютній індустрії, запускаючи нові багатомільйонні проєкти та інвестиційні фонди. Тож давайте відзначимо цей день, привітавши всіх жінок України та світу. Нехай кожна з вас реалізує свої мрії та буде шанованою за свій значний внесок у наше сьогодення. З повагою, команда Kuna ❤️
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
07 Mar 2023, 13:00
​​Привіт! ❇️Зустрічайте оновлену платформу KUNA! Ось перелік нововведень, які ми додали до нашого сервісу, щоб покращити вашу роботу: - Оновили розділи “Активи”, “Kuna Code” та профіль користувача, для більш зручного користування - Оновили дизайн торгового терміналу для комфортнішого трейдингу в будь-який час - Додали окрему вкладку “Ордери”, де ви можете відстежувати виставлені та закриті ордери - Додали “Стоп-Ліміт” ордер. Тепер ви зможете встановлювати мінімальну бажану суму прибутку та максимальну суму збитків. Сам ордер виконується автоматично. - Додали Internal transfer між користувачами Kuna за допомогою Kuna-ID, аби ви мали змогу швидко та зручно передавати кошти. - Додали темну тему, яка допомагає краще зосередитися на роботі з криптою. ⚠️ Зверніть увагу на те, що вам потрібно оновити адреси криптовалютних гаманців, щоб ви могли й надалі безперешкодно отримувати та надсилати кошти. Ми розуміємо, що напочатку дещо ускладнилась робота на платформі через певну кількість багів, але ми працюємо над їх виправленням, щоб покращити KUNA як найшвидше! Наразі ці зміни стосуються веб-версії платформи KUNA, однак дане оновлення дозволить нам надалі активно вдосконалювати функціонал. Тож слідкуйте за новими анонсами! З повагою, команда KUNA
​​Привіт. Зустрічайте оновлену платформу KUNA.
​​Привіт! ❇️Зустрічайте оновлену платформу KUNA! Ось перелік нововведень, які ми додали до нашого сервісу, щоб покращити вашу роботу: - Оновили розділи “Активи”, “Kuna Code” та профіль користувача, для більш зручного користування - Оновили дизайн торгового терміналу для комфортнішого трейдингу в будь-який час - Додали окрему вкладку “Ордери”, де ви можете відстежувати виставлені та закриті ордери - Додали “Стоп-Ліміт” ордер. Тепер ви зможете встановлювати мінімальну бажану суму прибутку та максимальну суму збитків. Сам ордер виконується автоматично. - Додали Internal transfer між користувачами Kuna за допомогою Kuna-ID, аби ви мали змогу швидко та зручно передавати кошти. - Додали темну тему, яка допомагає краще зосередитися на роботі з криптою. ⚠️ Зверніть увагу на те, що вам потрібно оновити адреси криптовалютних гаманців, щоб ви могли й надалі безперешкодно отримувати та надсилати кошти. Ми розуміємо, що напочатку дещо ускладнилась робота на платформі через певну кількість багів, але ми працюємо над їх виправленням, щоб покращити KUNA як найшвидше! Наразі ці зміни стосуються веб-версії платформи KUNA, однак дане оновлення дозволить нам надалі активно вдосконалювати функціонал. Тож слідкуйте за новими анонсами! З повагою, команда KUNA
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
07 Mar 2023, 09:40
🤖 Голова SEC закликав фінконсультантів не покладатися на штучний інтелект Фінансові консультанти не повинні залежати від штучного інтелекту, включно з алгоритмами прогнозування даних. З таким закликом виступив глава SEC Гері Генслер, пише Bloomberg. "Коли консультант дає пораду, спираючись на алгоритми прогнозування даних, чи оптимізуються ці алгоритми з урахуванням інтересів інвестора і чи ставлять інтереси інвестора вище власних інтересів консультанта?", запитує Генслер. У чому саме полягає конфлікт, незрозуміло. Проте, за словами Генслера, він уже порекомендував співробітникам відомства підготувати рекомендації для вирішення проблеми. Це що ж виходить, більше не можна питати поради з трейдингу в ChatGPT?
Голова SEC закликав фінконсультантів не покладатися на штучний інтелект.
🤖 Голова SEC закликав фінконсультантів не покладатися на штучний інтелект Фінансові консультанти не повинні залежати від штучного інтелекту, включно з алгоритмами прогнозування даних. З таким закликом виступив глава SEC Гері Генслер, пише Bloomberg. "Коли консультант дає пораду, спираючись на алгоритми прогнозування даних, чи оптимізуються ці алгоритми з урахуванням інтересів інвестора і чи ставлять інтереси інвестора вище власних інтересів консультанта?", — запитує Генслер. У чому саме полягає конфлікт, незрозуміло. Проте, за словами Генслера, він уже порекомендував співробітникам відомства підготувати рекомендації для вирішення проблеми. Це що ж виходить, більше не можна питати поради з трейдингу в ChatGPT?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
06 Mar 2023, 09:00
​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн протестував позначку нижчу за $22,000, а Ethereum назвала приблизну дату активації Shanghai Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті! Біткоїн протестував позначку нижчу за $22,000 У ніч проти 3 березня біткоїн опустився нижче за $22,000, втративши 4,5% від вартості за добу. Проте скоро перша криптовалюта відновила свої позиції. На момент написання біткоїн торгується на рівні $22,420. Що стосується Ethereum, то він продовжив своє зниження після невдалої спроби ретесту рівня спротиву $1,675. Вартість головного альткоїна наразі становить $1,568. Загалом усі цифрові активи з топ-10 за капіталізацією закрили тиждень у "червоній зоні". Актуальні котирування станом на ранок 06.03: 📊 BTC/USDT 📊 ETC/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT Ethereum назвала приблизну дату активації Shanghai Розробники Ethereum призначили дату апгрейду Shanghai у тестовій мережі Goerli 14 березня (епоха 162304). Goerli стане останнім тестнетом перед реалізацією оновлення в основній мережі. За словами провідного розробника Тіма Бейко, це станеться приблизно в середині квітня. Компанія Unity додала SDK-інструменти на основі блокчейна до свого онлайн-магазину Платформа для розробки відеоігор Unity додала 13 нових наборів розробників програмного забезпечення (SDK) на основі технологій Web3 до магазину Unity Asset Store. До нового розділу "Децентралізація" увійшли інструменти від Algorand, Aptos, Flow, Dapper Labs, Immutable X, MetaMask, Solana і Tezos. Функціонал дасть змогу розробникам комп'ютерних ігор інтегрувати у свої продукти технології блокчейну, такі як NFT і метавсесвіти. В App Store з'явилася альтернатива Twitter від Джека Дорсі Bluesky децентралізована альтернатива Twitter, яку підтримує співзасновник і колишній керівник соцмережі Джек Дорсі, з'явилася в магазині застосунків App Store для iOS. Застосунок доступний у бета-версії для тестування лише за запрошенням. Згідно зі ЗМІ, з 17 лютого його завантажили близько 2000 разів. МВФ: Біткоїн ніколи не стане законним платіжним засобом Міжнародний валютний фонд (МВФ) визначив свою позицію щодо визнання біткоїна законним платіжним засобом: однозначне "ні" платежам у криптовалюті. Про це стало відомо з доповіді, опублікованої на сайті МВФ. На додачу до цього керуюча директорка фонду Крісталіна Георгієва заявила, що МВФ вимагає якнайшвидшого вжиття заходів регулювання, які допоможуть усунути з ринку "поганих гравців". 🧐 Як гадаєте, чи зможуть у майбутньому криптовалюти стати глобальним платіжним засобом?
​​ Підсумки тижня: біткоїн протестував позначку нижчу за $22,000, а Ethereum назвала приблизну дату активації Shanghai.
​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн протестував позначку нижчу за $22,000, а Ethereum назвала приблизну дату активації Shanghai Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті! ✅ Біткоїн протестував позначку нижчу за $22,000 У ніч проти 3 березня біткоїн опустився нижче за $22,000, втративши 4,5% від вартості за добу. Проте скоро перша криптовалюта відновила свої позиції. На момент написання біткоїн торгується на рівні $22,420. Що стосується Ethereum, то він продовжив своє зниження після невдалої спроби ретесту рівня спротиву $1,675. Вартість головного альткоїна наразі становить $1,568. Загалом усі цифрові активи з топ-10 за капіталізацією закрили тиждень у "червоній зоні". Актуальні котирування станом на ранок 06.03: 📊 BTC/USDT 📊 ETC/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT ✅ Ethereum назвала приблизну дату активації Shanghai Розробники Ethereum призначили дату апгрейду Shanghai у тестовій мережі Goerli — 14 березня (епоха 162304). Goerli стане останнім тестнетом перед реалізацією оновлення в основній мережі. За словами провідного розробника Тіма Бейко, це станеться приблизно в середині квітня. ✅ Компанія Unity додала SDK-інструменти на основі блокчейна до свого онлайн-магазину Платформа для розробки відеоігор Unity додала 13 нових наборів розробників програмного забезпечення (SDK) на основі технологій Web3 до магазину Unity Asset Store. До нового розділу "Децентралізація" увійшли інструменти від Algorand, Aptos, Flow, Dapper Labs, Immutable X, MetaMask, Solana і Tezos. Функціонал дасть змогу розробникам комп'ютерних ігор інтегрувати у свої продукти технології блокчейну, такі як NFT і метавсесвіти. ✅ В App Store з'явилася альтернатива Twitter від Джека Дорсі Bluesky — децентралізована альтернатива Twitter, яку підтримує співзасновник і колишній керівник соцмережі Джек Дорсі, — з'явилася в магазині застосунків App Store для iOS. Застосунок доступний у бета-версії для тестування лише за запрошенням. Згідно зі ЗМІ, з 17 лютого його завантажили близько 2000 разів. ✅ МВФ: Біткоїн ніколи не стане законним платіжним засобом Міжнародний валютний фонд (МВФ) визначив свою позицію щодо визнання біткоїна законним платіжним засобом: однозначне "ні" платежам у криптовалюті. Про це стало відомо з доповіді, опублікованої на сайті МВФ. На додачу до цього керуюча директорка фонду Крісталіна Георгієва заявила, що МВФ вимагає якнайшвидшого вжиття заходів регулювання, які допоможуть усунути з ринку "поганих гравців". 🧐 Як гадаєте, чи зможуть у майбутньому криптовалюти стати глобальним платіжним засобом?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
04 Mar 2023, 15:01
Уважаемые пользователи, если у вас трудность с входом на аккаунт - обращайтесь к нам в бот @kunasupport_bot Мы сейчас отвечаем с задержкой, из-за большой загрузки, но мы сможем помочь. Если вы пишете о своих трудностях в этом чате - мы не сможем помочь, так как не сможем просмотреть ваш аккаунт и запросить у вас необходимые данные. Напоминаем: Бот по обмену кодами- ещё не работает, мы исправляем это. Вывод на карту недоступен на всех сервисах, к сожалению, сроков восстановления у нас нет.
Уважаемые пользователи, если у вас трудность с входом на аккаунт - обращайтесь к нам в бот @kunasupport_bot.
Уважаемые пользователи, если у вас трудность с входом на аккаунт - обращайтесь к нам в бот @kunasupport_bot   Мы сейчас отвечаем с задержкой, из-за большой загрузки, но мы сможем помочь.  Если вы пишете о своих трудностях в этом чате -  мы не сможем помочь, так как не сможем просмотреть ваш аккаунт и запросить у вас необходимые данные. Напоминаем: Бот по обмену кодами- ещё не работает, мы исправляем это. Вывод на карту недоступен на всех сервисах, к сожалению, сроков восстановления у нас нет.
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
04 Mar 2023, 14:30
​​🟢 Наразі платформа KUNA працює у штатному режимі, але можуть спостерігатися труднощі при виконанні деяких операцій. Якщо у вас виникають проблеми при роботі з платформою, будь ласка звертайтесь за допомогою до служби підтримки @kunasupport_bot і вони зможуть вирішити ваші питання. Ми активно працюємо над тим щоб покращити роботу платформи та прибрати усі складнощі найближчим часом! Також нагадуємо, що вам потрібно оновити адреси криптовалютних гаманців на KUNA для подальшого отримання активів. Для веб-версії платформи: 🔹 Зайдіть у меню "Активи" 🔸 Оберіть потрібну монету 🔹 Натисніть "Депозит" 🔸 Виберіть спосіб поповнення "На гаманець" Після цього ви отримаєте нову адресу та QR-код гаманця для поповнення активів. Для мобільного застосунку: 🔹 Зайдіть у меню "Активи" 🔸 Оберіть потрібну монету 🔹 Натисніть "Депозит" 🔸 Виберіть спосіб поповнення "На гаманець" 🔹 Ознайомтеся з умовами та натисніть згоден, продовжити" 🔸 Натисніть "Згенерувати нову адресу" Після цього ви отримаєте нову адресу та QR-код гаманця для поповнення активів. З повагою, команда KUNA.
​​ Наразі платформа KUNA працює у штатному режимі, але можуть спостерігатися труднощі при виконанні деяких операцій.
​​🟢 Наразі платформа KUNA працює у штатному режимі, але можуть спостерігатися труднощі при виконанні деяких операцій. Якщо у вас виникають проблеми при роботі з платформою, будь ласка звертайтесь за допомогою до служби підтримки @kunasupport_bot і вони зможуть вирішити ваші питання.  Ми активно працюємо над тим щоб покращити роботу платформи та прибрати усі складнощі найближчим часом!  Також нагадуємо, що вам потрібно оновити адреси криптовалютних гаманців на KUNA для подальшого отримання активів. Для веб-версії платформи: 🔹 Зайдіть у меню "Активи" 🔸 Оберіть потрібну монету 🔹 Натисніть "Депозит" 🔸 Виберіть спосіб поповнення "На гаманець" Після цього ви отримаєте нову адресу та QR-код гаманця для поповнення активів. Для мобільного застосунку: 🔹 Зайдіть у меню "Активи" 🔸 Оберіть потрібну монету 🔹 Натисніть "Депозит" 🔸 Виберіть спосіб поповнення "На гаманець" 🔹 Ознайомтеся з умовами та натисніть "Я згоден, продовжити" 🔸 Натисніть "Згенерувати нову адресу" Після цього ви отримаєте нову адресу та QR-код гаманця для поповнення активів. З повагою, команда KUNA.
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
04 Mar 2023, 07:31
Шановні користувачі, на завершення технічних робіт потрібно більше часу. По відновленні штатної роботи одразу повідомимо. Dear customers, it takes more time to complete the technical work. We will inform you immediately upon the resumption of regular work.
Шановні користувачі, на завершення технічних робіт потрібно більше часу. По відновленні штатної роботи одразу повідомимо.
Шановні користувачі, на завершення технічних робіт потрібно більше часу. По відновленні штатної роботи одразу повідомимо. Dear customers, it takes more time to complete the technical work. We will inform you immediately upon the resumption of regular work.
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
03 Mar 2023, 10:10
​​⚠️ ТЕХНІЧНІ РОБОТИ НА KUNA.IO Привіт! Нагадуємо, що на криптовалютній платформі KUNA проводитимуться технічні роботи пов’язані з оновленням Kuna.io На момент виконання робіт всі дії на платформі будуть недоступними, включаючи поповнення, виводи, торгівлю. Технічні роботи проводитимуться в пʼятницю 03.03 з 22:00 до 05:00 (UTC+2) орієнтовно. Перевірити актуальний статус можна за посиланням. Про відновлення роботи ми повідомимо додатково. Весь наявний на платформі функціонал буде відновлено після завершення робіт. Зверніть увагу на те, що вам потрібно оновити адреси криптовалютних гаманців, щоб ви могли й надалі безперешкодно отримувати та надсилати кошти. Беріть до уваги цю інформацію при роботі з платформою! З повагою, команда KUNA.
​​ ТЕХНІЧНІ РОБОТИ НА KUNA. Привіт.
​​⚠️ ТЕХНІЧНІ РОБОТИ НА KUNA.IO Привіт! Нагадуємо, що на криптовалютній платформі KUNA проводитимуться технічні роботи пов’язані з оновленням Kuna.io На момент виконання робіт всі дії на платформі будуть недоступними, включаючи поповнення, виводи, торгівлю. Технічні роботи проводитимуться в пʼятницю 03.03 з 22:00 до 05:00 (UTC+2) орієнтовно. Перевірити актуальний статус можна за посиланням. Про відновлення роботи ми повідомимо додатково. Весь наявний на платформі функціонал буде відновлено після завершення робіт. Зверніть увагу на те, що вам потрібно оновити адреси криптовалютних гаманців, щоб ви могли й надалі безперешкодно отримувати та надсилати кошти. Беріть до уваги цю інформацію при роботі з платформою! З повагою, команда KUNA.
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
02 Mar 2023, 12:34
🔓🔨 Аналітики підрахували доходи хакерів від зломів у лютому 2023 р. За другий місяць 2023 року хакери вкрали криптовалюту на загальну вартість $35,5 млн. Про це свідчать дані компанії PeckShield, яка займається питаннями кібербезпеки. Загалом, за даними сервісу, в лютому хакери здійснили 209 зломів із крадіжкою коштів, із них 141 злом припав на 11 лютого. Найбільшу суму втратив криптопроєкт Algorand зловмисники викрали $9,2 млн з 25 криптогаманців MyAlgo. Також була спроба викрадення $120 млн у протоколу BonqDAO, проте вдалося вивести на сторонні рахунки лише близько $2 млн. Цікаво, що хакери спрямовують частину викрадених коштів у криптоміксер Tornado Cash. Представники сервісу PeckShield виявили 9 адрес гаманців, з яких було переведено 9350 ETH (близько $15,4 млн) і 6000 BNB (близько $1,8 млн) на сервіс анонімізації. При цьому хакери зазначають, що викрадення криптовалют продовжаться, певним чином завдяки поширенню фейкових застосунків ChatGPT для смартфонів та ПК. ❓Що може стримати хакерів?
Аналітики підрахували доходи хакерів від зломів у лютому 2023 р.
🔓🔨 Аналітики підрахували доходи хакерів від зломів у лютому 2023 р. За другий місяць 2023 року хакери вкрали криптовалюту на загальну вартість $35,5 млн. Про це свідчать дані компанії PeckShield, яка займається питаннями кібербезпеки. Загалом, за даними сервісу, в лютому хакери здійснили 209 зломів із крадіжкою коштів, із них 141 злом припав на 11 лютого. Найбільшу суму втратив криптопроєкт Algorand — зловмисники викрали $9,2 млн з 25 криптогаманців MyAlgo. Також була спроба викрадення $120 млн у протоколу BonqDAO, проте вдалося вивести на сторонні рахунки лише близько $2 млн. Цікаво, що хакери спрямовують частину викрадених коштів у криптоміксер Tornado Cash. Представники сервісу PeckShield виявили 9 адрес гаманців, з яких було переведено 9350 ETH (близько $15,4 млн) і 6000 BNB (близько $1,8 млн) на сервіс анонімізації. При цьому хакери зазначають, що викрадення криптовалют продовжаться, певним чином завдяки поширенню фейкових застосунків ChatGPT для смартфонів та ПК. ❓Що може стримати хакерів?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
02 Mar 2023, 09:04
Спалили накопичені за місяць Kun токени:
Спалили накопичені за місяць Kun токени:.
Спалили накопичені за місяць Kun токени: https://wavesexplorer.com/transactions/25jehUkHeWRWJmT69tYS1XTAmpnCePqfNm6pT6CDqk9v
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
01 Mar 2023, 15:00
​​⚠️ ТЕХНІЧНІ РОБОТИ НА KUNA.IO Привіт! Попереджаємо, що на криптовалютній платформі KUNA проводитимуться технічні роботи пов’язані з оновленням Kuna.io На момент виконання робіт всі дії на платформі будуть недоступними, включаючи поповнення, виводи, торгівлю. Технічні роботи проводитимуться в пʼятницю 03.03 з 22:00 до 05:00 (UTC+2) орієнтовно. Перевірити актуальний статус можна за посиланням. Про відновлення роботи ми повідомимо додатково. Весь наявний на платформі функціонал буде відновлено після завершення робіт. Зверніть увагу на те, що вам потрібно оновити адреси криптовалютних гаманців, щоб ви могли й надалі безперешкодно отримувати та надсилати кошти. Беріть до уваги цю інформацію при роботі з платформою! З повагою, команда KUNA.
​​ ТЕХНІЧНІ РОБОТИ НА KUNA. Привіт.
​​⚠️ ТЕХНІЧНІ РОБОТИ НА KUNA.IO Привіт! Попереджаємо, що на криптовалютній платформі KUNA проводитимуться технічні роботи пов’язані з оновленням Kuna.io На момент виконання робіт всі дії на платформі будуть недоступними, включаючи поповнення, виводи, торгівлю. Технічні роботи проводитимуться в пʼятницю 03.03 з 22:00 до 05:00 (UTC+2) орієнтовно. Перевірити актуальний статус можна за посиланням. Про відновлення роботи ми повідомимо додатково. Весь наявний на платформі функціонал буде відновлено після завершення робіт. Зверніть увагу на те, що вам потрібно оновити адреси криптовалютних гаманців, щоб ви могли й надалі безперешкодно отримувати та надсилати кошти. Беріть до уваги цю інформацію при роботі з платформою! З повагою, команда KUNA.
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
01 Mar 2023, 08:50
​​🇺🇦🤷 Війна не вплинула на регуляторний підхід до криптовалют в Україні Прийняття законодавства про криптовалюти в Україні сповільнюється переважно через необхідність його адаптації до податкового та цивільного кодексів. Про це заявив Юрій Бойко, член Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР). Іншим фактором є курс України на європейську інтеграцію, сказав чиновник, додавши, що НКЦПФР активно співпрацює з міжнародними колегами з метою імплементації таких нормативних актів, як MiCA. Бойко вважає, що попри те, що крипта довела свою ефективність у порівнянні з традиційними грошима, є багато регуляторних складнощів і з ними потрібно працювати. 🧐 А ви як вважаєте, чи просунеться регулювання криптовалют в Україні в найближчі кілька років?
​​ Війна не вплинула на регуляторний підхід до криптовалют в Україні.
​​🇺🇦🤷 Війна не вплинула на регуляторний підхід до криптовалют в Україні Прийняття законодавства про криптовалюти в Україні сповільнюється переважно через необхідність його адаптації до податкового та цивільного кодексів. Про це заявив Юрій Бойко, член Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР). Іншим фактором є курс України на європейську інтеграцію, сказав чиновник, додавши, що НКЦПФР активно співпрацює з міжнародними колегами з метою імплементації таких нормативних актів, як MiCA. Бойко вважає, що попри те, що крипта довела свою ефективність у порівнянні з традиційними грошима, є багато регуляторних складнощів і з ними потрібно працювати. 🧐 А ви як вважаєте, чи просунеться регулювання криптовалют в Україні в найближчі кілька років?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
28 Feb 2023, 09:10
🪙💲 Coinbase анонсувала зупинку торгів BUSD З 13 березня 2023 року американська біткоїн-біржа Coinbase зупинить торгівлю стейблкоїном Binance USD (BUSD). Причина невідповідність внутрішнім стандартам лістингу. Зупинка відбудеться о 19:00 за київським часом. "Наше рішення призупинити торгівлю BUSD ґрунтується на наших власних внутрішніх процесах моніторингу та аналізу", заявили в компанії. Такі дії біржі також викликані тим, що Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) має намір подати в суд на Paxos Trust емітента Binance USD. Представники Paxos вже отримали сповіщення про заплановані примусові дії. Ці дії також призвели до скорочення капіталізації BUSD до $10,7 млрд (-$5,4 млрд з 13 лютого). Наразі актив посідає 10 сходинку в рейтингу CoinMarketCap.
Coinbase анонсувала зупинку торгів BUSD.
🪙💲 Coinbase анонсувала зупинку торгів BUSD З 13 березня 2023 року американська біткоїн-біржа Coinbase зупинить торгівлю стейблкоїном Binance USD (BUSD). Причина — невідповідність внутрішнім стандартам лістингу. Зупинка відбудеться о 19:00 за київським часом. "Наше рішення призупинити торгівлю BUSD ґрунтується на наших власних внутрішніх процесах моніторингу та аналізу", — заявили в компанії. Такі дії біржі також викликані тим, що Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) має намір подати в суд на Paxos Trust — емітента Binance USD. Представники Paxos вже отримали сповіщення про заплановані примусові дії. Ці дії також призвели до скорочення капіталізації BUSD до $10,7 млрд (-$5,4 млрд з 13 лютого). Наразі актив посідає 10 сходинку в рейтингу CoinMarketCap.
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
27 Feb 2023, 08:00
​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн не втримав рівень $24,000, а Coinbase запустила L2-рішення Base Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті! Біткоїн не втримав рівень $24,000 На початку тижня котирування цифрового золота рухалися вздовж рівня $25,000, проте до п'ятниці ціна впала нижче позначки $24,000. Наразі актив дещо зріс і торгується на рівні $24,299. Що стосується Ethereum, то він також перервав зростання попереднього тижня та продемонстрував негативну динаміку, відкотившись після невдалої спроби взяти позначку у $1,700. Вартість головного альткоїна знизилася на 5,33% і наразі становить $1,622. Загалом всі цифрові активи з топ-10 за капіталізацією закрили тиждень у "червоній зоні". Актуальні котирування станом на ранок 27.02: 📊 BTC/USDT 📊 ETC/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT Coinbase запустила тестнет L2-рішення Base Американська криптобіржа Coinbase запустила тестову мережу рішення другого рівня Base, яке розроблено на базі архітектури OP Stack від Optimism. Ініціатива не передбачає випуск токена, оскільки для оплати транзакційних комісій використовується ETH. Попри заяву, ціна токена Base Protocol (BASE) підскочила з рівнів близько $2 до максимуму в $7,5 моменті +300%). Співзасновник Reddit розкрив купівлю 50 000 ETH у 2014 році Співзасновник Reddit Алексіс Оганян інвестував $15,000 в Ethereum за ціною $0,3 у рамках пресейлу в 2014 році. На сьогодні ці активи могли коштувати ~$82,5 млн (+549 589%), виходячи з поточних котирувань другої за капіталізацією криптовалюти. Бізнесмен висловив жаль, що вклав відносно невелику суму. Виручені від продажу ETH кошти дали змогу Оганяну запустити венчурну фірму Seven Seven Six. На це також було витрачено прибуток від інвестицій у Coinbase. Spotify почав тести плейлистів із доступом через NFT-гаманці Стрімінговий музичний сервіс Spotify тестує послугу плейлистів із доступом для власників невзаємозамінних токенів (NFT). Для прослуховування користувачі повинні підключити гаманець. Сервіс доступний для учасників спільнот NFT-проектів Fluf, Moonbirds, Kingship і Overlord. Кастомізовані плейлисти будуть оновлюватися протягом тримісячного періоду тестування. Спершу це будуть користувачі зі США, Великої Британії, Німеччини, Австралії та Нової Зеландії з пристроями на базі Android. Google Cloud стане валідатором у мережі Tezos Хмарна платформа Google Cloud приєдналася до екосистеми блокчейн-платформи Tezos як валідатор (бейкер). Про це повідомляє Coindesk. Угода між сторонами спрямована на прискорення розробки Web3-додатків на блокчейні з використанням хмарної інфраструктури техгіганта. Суд у США прирівняв емодзі 🚀📈💰 до фінансової рекомендації Федеральний окружний суд Південного округу Нью-Йорка визнав емодзі 🚀📈💰 "фінансовою віддачею від інвестицій". Про це у себе на сторінці у Twitter повідомила ексспівробітниця Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) США Ліза Браганса. Наразі невідомо, чи вплине цей судовий прецедент на розгляд інших справ із фігуруванням емодзі. Як би ви розшифрували емодзі 🐹😱*🚀*🌙? Діліться припущеннями в коментарях!
​​ Підсумки тижня: біткоїн не втримав рівень $24,000, а Coinbase запустила L2-рішення Base.
​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн не втримав рівень $24,000, а Coinbase запустила L2-рішення Base Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті! ✅ Біткоїн не втримав рівень $24,000 На початку тижня котирування цифрового золота рухалися вздовж рівня $25,000, проте до п'ятниці ціна впала нижче позначки $24,000. Наразі актив дещо зріс і торгується на рівні $24,299. Що стосується Ethereum, то він також перервав зростання попереднього тижня та продемонстрував негативну динаміку, відкотившись після невдалої спроби взяти позначку у $1,700. Вартість головного альткоїна знизилася на 5,33% і наразі становить $1,622. Загалом всі цифрові активи з топ-10 за капіталізацією закрили тиждень у "червоній зоні". Актуальні котирування станом на ранок 27.02: 📊 BTC/USDT 📊 ETC/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT ✅ Coinbase запустила тестнет L2-рішення Base Американська криптобіржа Coinbase запустила тестову мережу рішення другого рівня Base, яке розроблено на базі архітектури OP Stack від Optimism. Ініціатива не передбачає випуск токена, оскільки для оплати транзакційних комісій використовується ETH. Попри заяву, ціна токена Base Protocol (BASE) підскочила з рівнів близько $2 до максимуму в $7,5 (у моменті +300%). ✅ Співзасновник Reddit розкрив купівлю 50 000 ETH у 2014 році Співзасновник Reddit Алексіс Оганян інвестував $15,000 в Ethereum за ціною $0,3 у рамках пресейлу в 2014 році. На сьогодні ці активи могли коштувати ~$82,5 млн (+549 589%), виходячи з поточних котирувань другої за капіталізацією криптовалюти. Бізнесмен висловив жаль, що вклав відносно невелику суму. Виручені від продажу ETH кошти дали змогу Оганяну запустити венчурну фірму Seven Seven Six. На це також було витрачено прибуток від інвестицій у Coinbase. ✅ Spotify почав тести плейлистів із доступом через NFT-гаманці Стрімінговий музичний сервіс Spotify тестує послугу плейлистів із доступом для власників невзаємозамінних токенів (NFT). Для прослуховування користувачі повинні підключити гаманець. Сервіс доступний для учасників спільнот NFT-проектів Fluf, Moonbirds, Kingship і Overlord. Кастомізовані плейлисти будуть оновлюватися протягом тримісячного періоду тестування. Спершу це будуть користувачі зі США, Великої Британії, Німеччини, Австралії та Нової Зеландії з пристроями на базі Android. ✅ Google Cloud стане валідатором у мережі Tezos Хмарна платформа Google Cloud приєдналася до екосистеми блокчейн-платформи Tezos як валідатор (бейкер). Про це повідомляє Coindesk. Угода між сторонами спрямована на прискорення розробки Web3-додатків на блокчейні з використанням хмарної інфраструктури техгіганта. ✅ Суд у США прирівняв емодзі 🚀📈💰 до фінансової рекомендації Федеральний окружний суд Південного округу Нью-Йорка визнав емодзі 🚀📈💰 "фінансовою віддачею від інвестицій". Про це у себе на сторінці у Twitter повідомила ексспівробітниця Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) США Ліза Браганса. Наразі невідомо, чи вплине цей судовий прецедент на розгляд інших справ із фігуруванням емодзі. Як би ви розшифрували емодзі 🐹😱*🚀*🌙? Діліться припущеннями в коментарях!
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
24 Feb 2023, 11:00
🇺🇦 РІК НЕЗЛАМНОСТІ Рівно рік тому вся країна прокинулася від сирен і вибухів розпочалася повномасштабна війна з росією. Ворог розраховував на слабкість, паніку, розгубленість. Але він побачив наші обличчя, а не спини. Ми тисячами виходили на площі міст і сіл для спротиву окупантам. Ми зупиняли техніку голими руками та збивали дрони банками з огірками. Ми забирали танки в тих, хто прийшов забирати наші землі, і посилали їх за російським воєнним кораблем. Наші військові докладають титанічних зусиль, аби протистояти рашистській навалі. Героїчну оборону Азовсталі, фортецю Бахмут, вигнання ворога з Херсона усе це назавжди залишиться в нашій пам'яті та світовій історії. І це ще не кінець, бо наша головна місія повернути своє! Ми найкрутіша та найсильніша нація! Перемога вже близько!
РІК НЕЗЛАМНОСТІ. Рівно рік тому вся країна прокинулася від сирен і вибухів — розпочалася повномасштабна війна з росією.
🇺🇦 РІК НЕЗЛАМНОСТІ Рівно рік тому вся країна прокинулася від сирен і вибухів — розпочалася повномасштабна війна з росією. Ворог розраховував на слабкість, паніку, розгубленість. Але він побачив наші обличчя, а не спини. Ми тисячами виходили на площі міст і сіл для спротиву окупантам. Ми зупиняли техніку голими руками та збивали дрони банками з огірками. Ми забирали танки в тих, хто прийшов забирати наші землі, і посилали їх за російським воєнним кораблем. Наші військові докладають титанічних зусиль, аби протистояти рашистській навалі. Героїчну оборону Азовсталі, фортецю Бахмут, вигнання ворога з Херсона — усе це назавжди залишиться в нашій пам'яті та світовій історії. І це ще не кінець, бо наша головна місія — повернути своє! Ми — найкрутіша та найсильніша нація! Перемога вже близько!
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
23 Feb 2023, 08:00
🇺🇦😺 NFT-колекція UACatsDivision зібрала понад 6 млн гривень на допомогу військовим З моменту запуску NFT-колекції UACatsDivision зібрано близько 6,1 млн гривень. Усі залучені кошти спрямують на придбання чотирьох бойових одиниць флоту морських дронів для ЗСУ. Колекція складається з 10 000 «котів ЗСУ» у формі невзаємозамінних токенів на базі блокчейну Ethereum. Її створено спільно з фандрейзинговою платформою UNITED24 та медіа Incrypted. Заявлена загальна мета збору 40 млн гривень. Придбали б собі котика? 😏
NFT-колекція UACatsDivision зібрала понад 6 млн гривень на допомогу військовим.
🇺🇦😺 NFT-колекція UACatsDivision зібрала понад 6 млн гривень на допомогу військовим З моменту запуску NFT-колекції UACatsDivision зібрано близько 6,1 млн гривень. Усі залучені кошти спрямують на придбання чотирьох бойових одиниць флоту морських дронів для ЗСУ. Колекція складається з 10 000 «котів ЗСУ» у формі невзаємозамінних токенів на базі блокчейну Ethereum. Її створено спільно з фандрейзинговою платформою UNITED24 та медіа Incrypted. Заявлена загальна мета збору — 40 млн гривень. Придбали б собі котика? 😏
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
22 Feb 2023, 08:24
⛏🪙 Кандидат у глави НАБУ розповів про заробіток на біткоїн-майнінгу Один із претендентів на посаду директора НАБУ, Віталій Власюк, заробив значну частину свого капіталу на майнінгу криптовалют. Під час співбесіди з відбірковою комісією Власюк повідомив, що з 2017 року займається видобутком різних криптовалют, включно з біткоїном, Bitcoin Cash і Ethereum. За місячне споживання електроенергії та утримання пристроїв у листопаді 2020 року Власюк заплатив по 25 000 гривень. Обладнання частково перебувало гаражі та в інших місцях", оскільки його "також можна використовувати як систему опалення". Основна стаття доходу спекуляції на коливаннях курсів. Загалом, за його словами, він володіє 10,18 BTC (близько 9 млн грн), а дохід за 2020 рік склав 3 млн грн. 🧐 Як гадаєте, чи реально заробити стільки на спекуляціях?
Кандидат у глави НАБУ розповів про заробіток на біткоїн-майнінгу.
⛏🪙 Кандидат у глави НАБУ розповів про заробіток на біткоїн-майнінгу Один із претендентів на посаду директора НАБУ, Віталій Власюк, заробив значну частину свого капіталу на майнінгу криптовалют. Під час співбесіди з відбірковою комісією Власюк повідомив, що з 2017 року займається видобутком різних криптовалют, включно з біткоїном, Bitcoin Cash і Ethereum. За місячне споживання електроенергії та утримання пристроїв у листопаді 2020 року Власюк заплатив по 25 000 гривень. Обладнання частково перебувало "в гаражі та в інших місцях", оскільки його "також можна використовувати як систему опалення". Основна стаття доходу — спекуляції на коливаннях курсів. Загалом, за його словами, він володіє 10,18 BTC (близько 9 млн грн), а дохід за 2020 рік склав 3 млн грн. 🧐 Як гадаєте, чи реально заробити стільки на спекуляціях?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
21 Feb 2023, 13:02
​​🧐 3 найсвіжіші прогнози та передбачення про вартість біткоїна Прогнози на криптовалюти завжди були і є суперечливими. Попри те, що їх роблять досвідчені трейдери та фінансисти, ніхто не може знати про майбутнє наперед. Але часом навіть абсурдні на перший погляд передбачення здійснюються. Тож розгляньмо три прогнози ціни BTC, які було зроблено останнім часом. 🤑Роберт Кійосакі спрогнозував BTC по $500,000 Автор бестселера "Багатий тато, бідний тато" та підприємець Роберт Кійосакі закликав купувати криптовалюти. На його думку, вартість біткоїна сягне $500,000 вже в 2025 році. Кійосакі вважає, що віру в долар США як у фейкові гроші буде знищено. Він також назвав першу криптовалюту "доларом для людей". 📈 Майк Новограц спрогнозував зростання до $30,000 до кінця березня Є хороші шанси, що до кінця березня ціна біткоїна зросте до $30,000. Про це засновник Galaxy Digital Майк Новограц заявив під час конференції Bank of America, повідомляє Bloomberg. При цьому він додав, що буде щасливим, якщо перша криптовалюта закінчить рік на цьому рівні. Позитивний короткостроковий прогноз Новограц пояснив останніми ціновими рухами та ознаками зростання FOMO у клієнтів. 🙅📉 Німецький трейдер закликав перестати шортити біткоїн Німецький трейдер DonAlt оголосив своїм підписникам у Твіттері, що ті з них, хто буде шортити біткоїн, можуть сильно прогоріти. DonAlt вважає, що висхідний тренд BTC є низкою зростань і падінь. При цьому кожен наступний пік вищий за попередній, і це можна трактувати як ознаку збереження тенденції. При цьому точних цифр DonAlt не називає, проте впевнено заявляє, що "цифрове золото" триматиметься вище $20,000. ❗️ Звісно, ніхто не може передбачити, що станеться з курсом BTC. Думки експертів часто разюче різняться, тому варто покладатися виключно на власні знання та навички. 🤔 Що робитимете наразі: продаж, купівля чи ходл?
​​ 3 найсвіжіші прогнози та передбачення про вартість біткоїна. Прогнози на криптовалюти завжди були і є суперечливими.
​​🧐 3 найсвіжіші прогнози та передбачення про вартість біткоїна Прогнози на криптовалюти завжди були і є суперечливими. Попри те, що їх роблять досвідчені трейдери та фінансисти, ніхто не може знати про майбутнє наперед. Але часом навіть абсурдні на перший погляд передбачення здійснюються. Тож розгляньмо три прогнози ціни BTC, які було зроблено останнім часом. 🤑Роберт Кійосакі спрогнозував BTC по $500,000 Автор бестселера "Багатий тато, бідний тато" та підприємець Роберт Кійосакі закликав купувати криптовалюти. На його думку, вартість біткоїна сягне $500,000 вже в 2025 році. Кійосакі вважає, що віру в долар США як у фейкові гроші буде знищено. Він також назвав першу криптовалюту "доларом для людей". 📈 Майк Новограц спрогнозував зростання до $30,000 до кінця березня Є хороші шанси, що до кінця березня ціна біткоїна зросте до $30,000. Про це засновник Galaxy Digital Майк Новограц заявив під час конференції Bank of America, повідомляє Bloomberg. При цьому він додав, що буде щасливим, якщо перша криптовалюта закінчить рік на цьому рівні. Позитивний короткостроковий прогноз Новограц пояснив останніми ціновими рухами та ознаками зростання FOMO у клієнтів. 🙅📉 Німецький трейдер закликав перестати шортити біткоїн Німецький трейдер DonAlt оголосив своїм підписникам у Твіттері, що ті з них, хто буде шортити біткоїн, можуть сильно прогоріти. DonAlt вважає, що висхідний тренд BTC є низкою зростань і падінь. При цьому кожен наступний пік вищий за попередній, і це можна трактувати як ознаку збереження тенденції. При цьому точних цифр DonAlt не називає, проте впевнено заявляє, що "цифрове золото" триматиметься вище $20,000. ❗️ Звісно, ніхто не може передбачити, що станеться з курсом BTC. Думки експертів часто разюче різняться, тому варто покладатися виключно на власні знання та навички. 🤔 Що робитимете наразі: продаж, купівля чи ходл?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
20 Feb 2023, 16:10
🚨💰⚡️ Співробітник СБУ вимагав $60,000 хабаря з метою "неперешкоджання майнінгу" Спеціалізована антикорупційна прокуратура України (САП) висунула обвинувачення співробітнику Служби безпеки України у справі щодо вимагання та отримання хабаря у розмірі $60,000. За даними правоохоронців, підозрюваний вимагав гроші за "неперешкоджання бізнесу з майнінгу криптовалют", а також "сприяння у поверненні вилученої раніше техніки". Цікаво, що обладнання конфіскували у межах розслідування стосовно викрадення електроенергії для видобутку цифрових активів. Підозрюваному загрожує ув’язнення від 8 до 12 років. Нема чого красти “електрохарчування “😁
️ Співробітник СБУ вимагав $60,000 хабаря з метою "неперешкоджання майнінгу".
🚨💰⚡️ Співробітник СБУ вимагав $60,000 хабаря з метою "неперешкоджання майнінгу" Спеціалізована антикорупційна прокуратура України (САП) висунула обвинувачення співробітнику Служби безпеки України у справі щодо вимагання та отримання хабаря у розмірі $60,000. За даними правоохоронців, підозрюваний вимагав гроші за "неперешкоджання бізнесу з майнінгу криптовалют", а також "сприяння у поверненні вилученої раніше техніки". Цікаво, що обладнання конфіскували у межах розслідування стосовно викрадення електроенергії для видобутку цифрових активів. Підозрюваному загрожує ув’язнення від 8 до 12 років. Нема чого красти “електрохарчування “😁
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
20 Feb 2023, 07:30
​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн протестував позначку $25,000, а SEC висунула офіційні звинувачення До Квону Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті! Біткоїн протестував позначку $25,000 Увечері 16 лютого котирування першої криптовалюти перевищили позначку $25,000, оновивши максимум із червня 2022 року. На момент написання біткоїн зріс за тиждень на 13,6% і торгується на рівні $23,907. Що стосується Ethereum, то він показав дещо менше зростання, аніж "цифрове золото". Вартість головного альткоїна збільшилася на 10,9% і наразі становить $1,712. Загалом практично всі цифрові активи з топ-10 за капіталізацією закрили тиждень у "зеленій зоні". Актуальні котирування станом на ранок 20.02: 📊 BTC/USDT 📊 ETC/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT SEC висунула офіційні звинувачення До Квону Комісія з цінних паперів і бірж США висунула звинувачення Terraform Labs та її CEO До Квону в організації багатомільярдного шахрайства. Згідно з заявою відомства, компанія продавала взаємопов'язаний набір криптоактивів алгоритмічний стейблкоїн TerraUSD (UST) і токен LUNA. У SEC додали, що сінгапурська компанія разом з її керівником вводили в оману інвесторів, обіцяючи зростання цін активів і запевняючи в їхній стабільності. Dogecoin подорожчала на тлі твітів Ілона Маска про нового CEO Twitter Підприємець представив свого собаку породи сіба-іну на прізвисько Флокі як CEO Twitter і нового члена ради директорів компанії. Ціна мем-криптовалюти Dogecoin (DOGE) відреагувала зростанням до позначок вище $0,087. При цьому мемкоїн Shiba Inu (SHIB) відреагував стримано, додавши за 24 години близько 5%. Банки почали розрив стосунків із криптокомпаніями Банки почали масово відмовлятися від співпраці з криптовалютними компаніями через регулятивні репресії у США. Першими установами стали Metropolitan Commercial Bank і Signature Bank. Про це повідомляє Wall Street Journal із посиланням на джерела. За інформацією видання, регулятори занепокоїлися зв'язками банків із криптоклієнтами після минулорічного краху криптобіржі FTX Сема Бенкмана-Фріда. Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) переслідує великих гравців криптоіндустрії. Цей крок стривожив банки, які не хочуть вести справи з клієнтами, що перебувають під прицілом SEC. У Glassnode пов'язали перевантаження мережі біткоїна з появою NFT Аналітики Glassnode заявили про зростання ончейн-активності в мережі першої криптовалюти за останні кілька тижнів. Вони пов'язали її із запуском наприкінці січня протоколу Ordinals NFT на блокчейні біткойна, який дозволяє записати в блок біткоїна до 4 Мб інформації. В очікуванні можливої децентралізації першої криптовалюти, користувачі почали масово навантажувати блокчейн копіями Ethereum-проектів на кшталт піксельних CryptoPunks і Rocks, аудіофайлами, різноманітними зображеннями тощо. Активність у мережі призвела до завантаження мемпулу та зростання комісій, а середній розмір блоку збільшився зі стабільних 1,5-2 МБ до 3-3,5 МБ. Послідовники цифрового золота назвали цю подію "атакою на мережу". 🧐 Чи вплине це на зростання біткоїна? Діліться припущеннями в коментарях!
​​ Підсумки тижня: біткоїн протестував позначку $25,000, а SEC висунула офіційні звинувачення До Квону.
​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн протестував позначку $25,000, а SEC висунула офіційні звинувачення До Квону Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті! ✅ Біткоїн протестував позначку $25,000 Увечері 16 лютого котирування першої криптовалюти перевищили позначку $25,000, оновивши максимум із червня 2022 року. На момент написання біткоїн зріс за тиждень на 13,6% і торгується на рівні $23,907. Що стосується Ethereum, то він показав дещо менше зростання, аніж "цифрове золото". Вартість головного альткоїна збільшилася на 10,9% і наразі становить $1,712. Загалом практично всі цифрові активи з топ-10 за капіталізацією закрили тиждень у "зеленій зоні". Актуальні котирування станом на ранок 20.02: 📊 BTC/USDT 📊 ETC/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT ✅ SEC висунула офіційні звинувачення До Квону Комісія з цінних паперів і бірж США висунула звинувачення Terraform Labs та її CEO До Квону в організації багатомільярдного шахрайства. Згідно з заявою відомства, компанія продавала взаємопов'язаний набір криптоактивів — алгоритмічний стейблкоїн TerraUSD (UST) і токен LUNA. У SEC додали, що сінгапурська компанія разом з її керівником вводили в оману інвесторів, обіцяючи зростання цін активів і запевняючи в їхній стабільності. ✅ Dogecoin подорожчала на тлі твітів Ілона Маска про нового CEO Twitter Підприємець представив свого собаку породи сіба-іну на прізвисько Флокі як CEO Twitter і нового члена ради директорів компанії. Ціна мем-криптовалюти Dogecoin (DOGE) відреагувала зростанням до позначок вище $0,087. При цьому мемкоїн Shiba Inu (SHIB) відреагував стримано, додавши за 24 години близько 5%. ✅ Банки почали розрив стосунків із криптокомпаніями Банки почали масово відмовлятися від співпраці з криптовалютними компаніями через регулятивні репресії у США. Першими установами стали Metropolitan Commercial Bank і Signature Bank. Про це повідомляє Wall Street Journal із посиланням на джерела. За інформацією видання, регулятори занепокоїлися зв'язками банків із криптоклієнтами після минулорічного краху криптобіржі FTX Сема Бенкмана-Фріда. Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) переслідує великих гравців криптоіндустрії. Цей крок стривожив банки, які не хочуть вести справи з клієнтами, що перебувають під прицілом SEC. ✅ У Glassnode пов'язали перевантаження мережі біткоїна з появою NFT Аналітики Glassnode заявили про зростання ончейн-активності в мережі першої криптовалюти за останні кілька тижнів. Вони пов'язали її із запуском наприкінці січня протоколу Ordinals — NFT на блокчейні біткойна, який дозволяє записати в блок біткоїна до 4 Мб інформації. В очікуванні можливої децентралізації першої криптовалюти, користувачі почали масово навантажувати блокчейн копіями Ethereum-проектів на кшталт піксельних CryptoPunks і Rocks, аудіофайлами, різноманітними зображеннями тощо. Активність у мережі призвела до завантаження мемпулу та зростання комісій, а середній розмір блоку збільшився зі стабільних 1,5-2 МБ до 3-3,5 МБ. Послідовники цифрового золота назвали цю подію "атакою на мережу". 🧐 Чи вплине це на зростання біткоїна? Діліться припущеннями в коментарях!
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
16 Feb 2023, 08:48
🪙 Ціна біткоїна наблизилася до рівня $25,000 Перша криптовалюта досягла позначки $24,900, якої востаннє досягала у серпні минулого року. За останню добу цифрове золото подорожчало на 11,5% і наразі торгується поблизу рівня $24,800. А криптовалютний "індекс страху і жадібності" вказує на оптимізм інвесторів. 😁 Як гадаєте, коли вже там туземун?
Ціна біткоїна наблизилася до рівня $25,000.
🪙 Ціна біткоїна наблизилася до рівня $25,000 Перша криптовалюта досягла позначки $24,900, якої востаннє досягала у серпні минулого року. За останню добу цифрове золото подорожчало на 11,5% і наразі торгується поблизу рівня $24,800. А криптовалютний "індекс страху і жадібності" вказує на оптимізм інвесторів. 😁 Як гадаєте, коли вже там туземун?
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
15 Feb 2023, 08:27
🇭🇰 Шахрайство з кошеням коштувало жінці понад $770 000 у гонконгській криптоафері 58-річна жінка стала жертвою ретельно продуманої афери. Вона почалася з того, що інтернет-знайомий пообіцяв їй кошеня в подарунок. Пізніше жінці повідомили, що кошеня померло під час транспортування до Гонконгу з-за кордону і що вона має право на страхову виплату. Але при цьому вона мала сплатити "адміністративні збори", що змусило її здійснити 40 криптовалютних платежів на загальну суму $773,000. За даними HT Tech, поліція наразі не знайшла підозрюваних у шахрайстві. 😅 Мабуть, там було не кошеня, а золотий гепард
Шахрайство з кошеням коштувало жінці понад $770 000 у гонконгській криптоафері.
🇭🇰 Шахрайство з кошеням коштувало жінці понад $770 000 у гонконгській криптоафері 58-річна жінка стала жертвою ретельно продуманої афери. Вона почалася з того, що інтернет-знайомий пообіцяв їй кошеня в подарунок. Пізніше жінці повідомили, що кошеня померло під час транспортування до Гонконгу з-за кордону і що вона має право на страхову виплату. Але при цьому вона мала сплатити "адміністративні збори", що змусило її здійснити 40 криптовалютних платежів на загальну суму $773,000. За даними HT Tech, поліція наразі не знайшла підозрюваних у шахрайстві. 😅 Мабуть, там було не кошеня, а золотий гепард
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
14 Feb 2023, 13:34
❤️ Вітаємо з Днем Святого Валентина! ❤️ Кохання надихає, окрилює, дарує надію. Кохання дійсно вміє творити чудеса. Кохання завжди перемагає, незважаючи ні на що Тож любіть цей світ, любіть себе, і, звісно ж, закохуйтесь у світ криптовалют разом з KUNA 😊 Нехай у вас усе буде добре! З любов'ю, команда KUNA
Вітаємо з Днем Святого Валентина. Кохання надихає, окрилює, дарує надію. Кохання дійсно вміє творити чудеса.
❤️ Вітаємо з Днем Святого Валентина! ❤️ Кохання надихає, окрилює, дарує надію. Кохання дійсно вміє творити чудеса. Кохання завжди перемагає, незважаючи ні на що ✨ Тож любіть цей світ, любіть себе, і, звісно ж, закохуйтесь у світ криптовалют разом з KUNA 😊 Нехай у вас усе буде добре! З любов'ю, команда KUNA
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
14 Feb 2023, 08:15
🇺🇦⚽️ В Україні випустили NFT-картки для відновлення футбольних полів Футбольний клуб "Кривбас" випустив NFT-колекцію NFT FC KRYVBAS на базі сайдчейна Polygon. Про це клуб повідомив у себе на офіційному сайті. Виручені кошти з продажу токенів підуть на соціальну дитячу футбольну програму та оновлення зруйнованих футбольних полів в Україні. Загалом планується випустити шістдесят NFT, з них двадцять п'ять базових, двадцять чотири обмежених, один рідкісний, дев'ять легендарних і один унікальний NFT. Токени колекції доступні на торговому майданчику Stickito.
️ В Україні випустили NFT-картки для відновлення футбольних полів.
🇺🇦⚽️ В Україні випустили NFT-картки для відновлення футбольних полів Футбольний клуб "Кривбас" випустив NFT-колекцію NFT FC KRYVBAS на базі сайдчейна Polygon. Про це клуб повідомив у себе на офіційному сайті. Виручені кошти з продажу токенів підуть на соціальну дитячу футбольну програму та оновлення зруйнованих футбольних полів в Україні. Загалом планується випустити шістдесят NFT, з них двадцять п'ять базових, двадцять чотири обмежених, один рідкісний, дев'ять легендарних і один унікальний NFT. Токени колекції доступні на торговому майданчику Stickito.
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
13 Feb 2023, 11:10
​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн протестував позначку нижче за $22,000, а платформа LocalBitcoins припинила роботу Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті! Біткоїн протестував позначку нижче за $22,000 Останнє інтерв'ю керівника ФРС Джерома Пауелла спричинило сильну волатильність на ринку криптовалют. Якщо під час виступу чиновника біткоїн піднявся до позначки в $23,000, то вже вночі 8 лютого курс почав корекцію. Наразі "цифрове золото" знизилося на 6,3% і торгується на рівні $22,400. Ethereum показав іще більше зниження, порівняно з біткоїном. Тижневе падіння склало 7,8%, а фінальна ціна в кінці тижня становить $1,484. Загалом практично всі активи із топ-10 закінчують тиждень у червоній зоні. Винятком став MATIC його ціна зросла на 2,5%. Актуальні котирування станом на ранок 13.02: 📊 BTC/USDT 📊 ETC/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT Платформа LocalBitcoins припинила роботу Популярна P2P-платформа LocalBitcoins повідомила про припинення обслуговування користувачів. Представники компанії заявили, що причиною цього рішення стала тривала криптозима. Також компанія закликала вивести кошти з майданчика. На цю процедуру у користувачів буде 12 місяців, проте компанія просить завершити виведення в максимально короткі терміни. Tron затвердила нову модель комісій 2 лютого команда Tron запропонувала переглянути модель розрахунку комісій. Вона передбачає впровадження механізму для динамічного регулювання енергоспоживання в контрактах, зокрема з метою боротьби з "малоцінними або шахрайськими транзакціями". Через це на багатьох майданчиках відсоток комісії за вивід USDT суттєво зріс, проте під тиском спільноти певні біржі відмовилися від цього рішення. Засновник 3AC запустить біржу OPNX для торгівлі правами вимог Співзасновник збанкрутілого хедж-фонду 3AC Су Чжу повідомив про відкриття листа очікування для допуску до біржі OPNX. Платформа надасть можливість торгівлі правами вимоги та деривативами на них. Інвестори, які постраждали від колапсу централізованих посередників, зможуть обміняти заморожені кошти на криптовалюту, чи використовувати їх як маржинальне забезпечення. Платформа оцінює ринок вимог у $20 млрд. У MicroStrategy вивчають новий спосіб заробітку грошей без продажу біткоїна Американська компанія MicroStrategy може стати провайдером ф'ючерсів на біткоїн на Чиказькій товарній біржі для монетизації своїх вкладень у криптовалюту. Про це в інтерв'ю Bloomberg сказав співзасновник MicroStrategy Майкл Сейлор. Коли саме та в якому вигляді MicroStrategy може бути посередником, неясно. Однак Сейлор визнав, що в майбутньому компанії доведеться шукати новий спосіб отримання доходу від вкладень у біткоїн. Раніше в компанії розглядали й інші сценарії пасивного заробітку на біткоїні. 🧐 Як гадаєте, чи приноситимуть ф'ючерси на криптовалюту значний прибуток? Діліться припущеннями в коментарях!
​​ Підсумки тижня: біткоїн протестував позначку нижче за $22,000, а платформа LocalBitcoins припинила роботу.
​​🗓 Підсумки тижня: біткоїн протестував позначку нижче за $22,000, а платформа LocalBitcoins припинила роботу Про ці та інші новини далі в нашому дайджесті! ✅ Біткоїн протестував позначку нижче за $22,000 Останнє інтерв'ю керівника ФРС Джерома Пауелла спричинило сильну волатильність на ринку криптовалют. Якщо під час виступу чиновника біткоїн піднявся до позначки в $23,000, то вже вночі 8 лютого курс почав корекцію. Наразі "цифрове золото" знизилося на 6,3% і торгується на рівні $22,400. Ethereum показав іще більше зниження, порівняно з біткоїном. Тижневе падіння склало 7,8%, а фінальна ціна в кінці тижня становить $1,484. Загалом практично всі активи із топ-10 закінчують тиждень у червоній зоні. Винятком став MATIC — його ціна зросла на 2,5%. Актуальні котирування станом на ранок 13.02: 📊 BTC/USDT 📊 ETC/USDT 📊 XRP/USDT 📊 DOGE/USDT ✅ Платформа LocalBitcoins припинила роботу Популярна P2P-платформа LocalBitcoins повідомила про припинення обслуговування користувачів. Представники компанії заявили, що причиною цього рішення стала тривала криптозима. Також компанія закликала вивести кошти з майданчика. На цю процедуру у користувачів буде 12 місяців, проте компанія просить завершити виведення в максимально короткі терміни. ✅ Tron затвердила нову модель комісій 2 лютого команда Tron запропонувала переглянути модель розрахунку комісій. Вона передбачає впровадження механізму для динамічного регулювання енергоспоживання в контрактах, зокрема з метою боротьби з "малоцінними або шахрайськими транзакціями". Через це на багатьох майданчиках відсоток комісії за вивід USDT суттєво зріс, проте під тиском спільноти певні біржі відмовилися від цього рішення. ✅ Засновник 3AC запустить біржу OPNX для торгівлі правами вимог Співзасновник збанкрутілого хедж-фонду 3AC Су Чжу повідомив про відкриття листа очікування для допуску до біржі OPNX. Платформа надасть можливість торгівлі правами вимоги та деривативами на них. Інвестори, які постраждали від колапсу централізованих посередників, зможуть обміняти заморожені кошти на криптовалюту, чи використовувати їх як маржинальне забезпечення. Платформа оцінює ринок вимог у $20 млрд. ✅ У MicroStrategy вивчають новий спосіб заробітку грошей без продажу біткоїна Американська компанія MicroStrategy може стати провайдером ф'ючерсів на біткоїн на Чиказькій товарній біржі для монетизації своїх вкладень у криптовалюту. Про це в інтерв'ю Bloomberg сказав співзасновник MicroStrategy Майкл Сейлор. Коли саме та в якому вигляді MicroStrategy може бути посередником, неясно. Однак Сейлор визнав, що в майбутньому компанії доведеться шукати новий спосіб отримання доходу від вкладень у біткоїн. Раніше в компанії розглядали й інші сценарії пасивного заробітку на біткоїні. 🧐 Як гадаєте, чи приноситимуть ф'ючерси на криптовалюту значний прибуток? Діліться припущеннями в коментарях!
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
10 Feb 2023, 08:31
🪙🔚 LocalBitcoins припиняє обслуговування клієнтів після 10 років роботи Популярна P2P-платформа LocalBitcoins повідомила про припинення обслуговування користувачів. Представники компанії заявили, що причиною цього рішення стала тривала криптозима. Також компанія закликала вивести кошти з майданчика. На цю процедуру у користувачів буде 12 місяців, проте компанія просить завершити виведення в максимально короткі терміни.
LocalBitcoins припиняє обслуговування клієнтів після 10 років роботи.
🪙🔚 LocalBitcoins припиняє обслуговування клієнтів після 10 років роботи Популярна P2P-платформа LocalBitcoins повідомила про припинення обслуговування користувачів. Представники компанії заявили, що причиною цього рішення стала тривала криптозима. Також компанія закликала вивести кошти з майданчика. На цю процедуру у користувачів буде 12 місяців, проте компанія просить завершити виведення в максимально короткі терміни.
KUN
KUNKUN #2481
Telegram
09 Feb 2023, 10:36
🦹‍♂️ 💰 Діллон Деніс звинувачується в участі в численних криптоаферах Боєць MMA Діллон Деніс отримав звинувачення у просуванні фальшивих NFT-проєктів. Згідно з відео крипто-розслідувача Coffeezilla, боєць прийняв від нього $1000 за розміщення неперевіреного посилання на NFT, що виявилося шахрайством. Цілком імовірно, таке відбувається не вперше. За словами Тіма Бісселла з Bloody Elbow, посилання, яке Деніс опублікував у Твіттері, насправді перенаправляє користувачів на сайт із доказами шахрайства бійця ММА. Наразі Деніс ніяк не прокоментував цей інцидент. ❗️ Завжди перевіряйте проєкти, які цікаві для вас, і не ведіться на пастки аферистів
‍ Діллон Деніс звинувачується в участі в численних криптоаферах.
🦹‍♂️ 💰 Діллон Деніс звинувачується в участі в численних криптоаферах Боєць MMA Діллон Деніс отримав звинувачення у просуванні фальшивих NFT-проєктів. Згідно з відео крипто-розслідувача Coffeezilla, боєць прийняв від нього $1000 за розміщення неперевіреного посилання на NFT, що виявилося шахрайством. Цілком імовірно, таке відбувається не вперше. За словами Тіма Бісселла з Bloody Elbow, посилання, яке Деніс опублікував у Твіттері, насправді перенаправляє користувачів на сайт із доказами шахрайства бійця ММА. Наразі Деніс ніяк не прокоментував цей інцидент. ❗️ Завжди перевіряйте проєкти, які цікаві для вас, і не ведіться на пастки аферистів
Show
10
50
100
news